ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν έκανα παιδί, δεν μπόρεσα, αλλά δεν θα ήθελα να έχω παιδί και νιώθω τυχερή»

Η μυθιστορηματική ζωή, ο αρραβώνας με εφοπλιστή και οι απώλειες που στοίχησαν στην υπέροχη και μοναδική Μάρω Κοντού.

«Δεν έκανα παιδί, δεν μπόρεσα, αλλά δεν θα ήθελα να έχω παιδί και νιώθω τυχερή»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Μάρω Κοντού, η οποία μίλησε για τη πορεία της στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως, όταν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο, τον ερωτεύτηκε τόσο πολύ που διέλυσε τον αρραβώνα της με εφοπλιστή.

«Πάντα είχα ανάγκη τα χρήματα και έκανα μερικά λάθη θεατρικά. Ήμουν αρραβωνιασμένη με εφοπλιστή. Με ζήτησε από τη μητέρα μου. Δεν είχα ερωτευτεί μέχρι τότε ακόμα. Όταν έγινε τα παράτησα όλα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα και του το έδειξα. Πέταξα το μονόπετρο του αρραβωνιαστικού στη θάλασσα για να δείξω ότι μου αρέσει κάποιος. Το 1956 τον είδε η μητέρα μου και είπε: “Αφήνεις τον άντρα της ζωή σου για τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς”; Με τον σύζυγό μου μείναμε μαζί επτά χρόνια. Πάντα μείναμε φίλοι. Τα δυο τελευταία χρόνια της ζωής μου έμεινε κοντά μου. Μου είπε κάποτε: "Πριν σε παντρευτώ δεν μου έδινε κανείς σημασία. Μόλις σε παντρεύτηκα με ήθελαν όλες". Πάνω που είχαμε ρουτινιάσει εκείνος ξενοκοίταζε. Δεν έκανα παιδί, δεν μπόρεσα, αλλά δεν θα ήθελα να έχω παιδί και νιώθω τυχερή» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μίλησε για το ταξίδι στην αυτογνωσία και πώς αυτό την έκανε ν' αλλάξει κοσμοθεωρία στα 50 της μετά το θάνατο της μητέρας της. Τέλος, διηγήθηκε και άγνωστες ιστορίες από τον κινηματογράφο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και άλλους πρωταγωνιστές, ενώ σχολίασε τις καταγγελίες περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.

«Αυτά που ακούγονται για το θέατρο είναι θλιβερά αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το έκαναν μαστίχα. Υπάρχει και σε άλλα επαγγέλματα. Στην εποχή μας υπήρχε ένα φλερτ από τους συναδέλφους. Οι άντρες τότε έστελναν λουλούδια. Δεν υπήρχε αυτός ο εξαναγκασμός. Θυμάμαι μόνο ένα φλερτ από τον Δημήτρη Μυράτ. Πήγα στο καμαρίνι του και μου έκανε ένα διακριτικό φλερτ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να χαλάει ένας γάμος για ένα κερατάκι της στιγμής. Είχα σχέση με έναν ηθοποιό, αλλά όχι με τους συμπρωταγωνιστές μου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μου έχει κάνει κατάπληξη αυτό που άκουσα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Γιώργος έχει ένα άλλο πρόσωπο. Τον συμπαθώ και τον θαυμάζω. Το θεωρώ ιδιοφυή υποκριτικά. Αν ισχύει όλο αυτό λυπάμαι» υπογράμμισε η Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Φωτό: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.