Όταν η Ράνια Κωστάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ρωτήθηκε ανοιχτά αν έχει βρεθεί ποτέ κοντά στο ενδεχόμενο να κάνει το δικό της παιδί, μίλησε ανοιχτά για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά και για την πιθανότητα της υιοθεσίας.

«Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά και παλαιότερα που είχα μιλήσει γι’ αυτό υπήρχε πιθανότητα να μην μπορώ να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο. Αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ, αλλά το προσπερνάω και δεν στέκομαι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες σαν και εμένα».

Σε ερώτηση αν σκέφτεται την υιοθεσία, η ραδιοφωνική παραγωγός είπε: «Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία γιατί θα ‘θελα ιδανικά όταν γίνει αυτό να υπάρχει το περιβάλλον ώστε να μπορέσει να πάρει από δύο πρόσωπα την αγάπη».

Η Κωστάκη είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2019, στην Ελεονώρα Μελέτη, το γυναικολογικό πρόβλημα που την απασχολεί: «Από τα 18 μου μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία. Τώρα κοντεύω στα 40. Πρόσφατα έκανα το έβδομο χειρουργείο. Μετά το τελευταίο ο γιατρός μου είπε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω παιδί. Αυτή η πάθηση που έχω είναι ενδομητρίωση και αυτή τη στιγμή υποφέρουν από αυτή την πάθηση 180 εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Εγώ έχω την πιο επιθετική μορφή της και ουσιαστικά κάνει επίθεση σε όλο το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας. Ακόμη κι αν χειρουργηθείς μπορεί να ξαναεμφανιστεί ακόμη και μέσα σε ένα μήνα».

Δείτε το απόσπασμα της νέας συνέντευξης της Ράνιας Κωστάκη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτογραφία: NDP

TAGS