Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα είχε το πρωί της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, η Χριστίνα Πολίτη. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον αέρα του πρωινού όσα του μετέφερε η δημοσιογράφος:

«Μιλήσαμε πριν από λίγο με τη Χριστίνα Πολίτη και θα μεταφέρω τι ακριβώς μας είπε, γιατί είναι η Χριστίνα πρόσωπο των ημερών και πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποιοι άνθρωποι εκούσια ή ακούσια, χωρίς να το επιλέξουν, κάνουν μια επιλογή ζωής και μοιραία βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, χωρίς να το θέλουν.

Εδώ πρέπει να πω ότι είναι άνθρωποι με ψυχές και υπάρχουν και ανήλικα παιδιά και πρέπει να το προστατέψουμε. Η Χριστίνα Πολίτη είπε: "Είμαι εξουθενωμένη με όλο αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ άλλο την ανθρωποφαγία".

Αυτές είναι οι δύο φράσεις της Χριστίνας και είναι απόλυτο φυσιολογικό. Φαντάσου κοιμάται καλά η γυναίκα αυτή; Είναι πιεσμένη! Είπε δεν μπορώ άλλο την ανθρωποφαγία και είναι αντιληπτό. Και είπε η συγγνώμη αφορά γενικά και δεν αφορά ούτε τη μία ούτε την άλλη πλευρά. Δεν αφορά ούτε εσένα που με κατήγγειλες, ούτε εμένα που με καταγγέλεις ότι σου έχω κάνει κάτι».

 

Το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

 

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS