ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δείτε πόσα χρήματα χρωστάει στη Ρούλα Κορομηλά το Έψιλον - Όλο το εξώδικο

 Η Ρούλα Κορομηλά δικαστικά πλέον διεκδικεί χρηματικό ποσό που αναλογεί τόσο στην ίδια, όσο και στους εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες της.

Δείτε πόσα χρήματα χρωστάει στη Ρούλα Κορομηλά το Έψιλον - Όλο το εξώδικο

Εξώδικο έστειλε η Ρούλα Κορομηλά τόσο στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον, όσο και στον Μένιο Φουρθιώτη, συνεχίζοντας έτσι την κόντρα μετά την αποχώρησή της από το κανάλι.

Η Ρούλα Κορομηλά δικαστικά πλέον διεκδικεί χρηματικό ποσό που αναλογεί τόσο στην ίδια, όσο και στους συνεργάτες της. Το εξώδικο δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα Real.

Διαβάστε το αναλυτικά

«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι μεταξύ ημών (η β΄ εξ ημών ως εκ τρίτου συμβαλλομένη) και της εταιρείας σας έχει συναφθεί το από 19/2/2016 ιδιωτικό συμφωνητικό περί της επιμέλειας και παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής με χαρακτήρα βραδινού TV Show, η οποία θα μεταδίδετο από τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON TV, ιδιοκτησίας σας κάθε Κυριακή με διάρκεια τριών (3) καθαρών ωρών.

Διαμαρτυρόμεθα εντόνως για την αντισυμβατική συμπεριφορά σας, καθότι παραβιάζετε συνεχώς και αδιαλείπτως την ως άνω μεταξύ μας σύμβαση και ειδικότερα επιδεικνύετε πλήρη αντισυμβατική συμπεριφορά όσον αφορά τους όρους της μεταξύ μας σύμβασης. Ειδικότερα υφίστανται εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις σας σε βάρος μας δυνάμει δύο εκδοθέντων και ληξιπρόθεσμων και ήδη απαιτητών τιμολογίων…

Συνολικά μας οφείλετε δυνάμει των ανωτέρω τιμολογίων το συνολικό ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 42.200 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ποσό το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχετε καταβάλει, εμμένοντας στην αντισυμβατική συμπεριφορά σας και διαπράττοντας καθημερινώς πλήρη παραβίαση των μεταξύ μας συμπεφωνημένων. Επιπλέον οφείλετε και τις αμοιβές όλων των συντελεστών και συνεργατών της εκπομπής. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι λόγω της οικονομικής αφερεγγυότητας που σας διακατέχει και της παραβίασης της οικονομικής συμφωνίας μας μονομερώς από την πλευρά σας, επηρεάσθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και η ποιότητα του τηλεοπτικού προγράμματος που παράχθηκε, καθότι εξέλιπαν τα απαραίτητα χρηματικά διαθέσιμα προκειμένου η παραγωγή και το έργο να είναι τα επιθυμητά…

Έτι περαιτέρω όχι μόνο δεν τηρείτε τους όρους της μεταξύ μας σύμβασης, αλλά προχωράτε και σε ακόμα μεγαλύτερη και κατάφωρη παραβίαση, δείγμα της δόλιας προαίρεσής σας, μέσω της συνεχούς προσβολής της προσωπικότητας της α΄ εξ ημών, η οποία λαμβάνει χώρα διά του τύπου και συγκεκριμένα με την δημοσίευση και την διαρροή από μέρους σας κακόβουλων δημοσιευμάτων για το άτομό μου (της α΄ εξ ημών) σε εφημερίδες και περιοδικά, τα οποία τυγχάνουν αντικείμενο σχολιασμού από τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, αλλά και διαδικτυακώς.

Διαβάλλετε και συκοφαντείτε με τον τρόπο αυτόν το άτομο και την προσωπικότητά μου, θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου και ρητώς επιφυλάσσομαι διά της παρούσης για τις περαιτέρω ενέργειές μου, αστικές και ποινικές, στις οποίες θα αναγκαστώ να προβώ για την προστασία των δικαιωμάτων μου και την αναζήτηση τυχόν αποζημίωσης λόγω των αθεμίτων και δόλιων ενεργειών σας… Κατόπιν όλων των ανωτέρω και στα πλαίσια της καλής πίστης που μας διακατέχει: Διαμαρτυρόμεθα για την αντισυμβατική συμπεριφορά σας.

Σας καλούμε και σας χορηγούμε αποκλειστική προθεσμία τριών εργασίμων ημερών από της κοινοποίησης της παρούσας να εξοφλήσετε τα ως αναφερόμενα και περιγραφόμενα αναλυτικά στην παρούσα τιμολόγια που αφορούν οφειλές σας για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2016, συνολικού ποσού 42.200 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Σας καλούμε να εκπληρώσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τους συντελεστές και συνεργάτες της εκπομπής και σας καλούμε να σταματήσετε άμεσα να διασύρετε παρασκηνιακά το πρόσωπο και το άτομο μου (της α΄ εξ ημών) μέσω των δημοσιευμάτων που «ανακυκλώνετε» και διαρρέετε. Σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα ρητά (η α΄ εξ ημών) για τις αστικές και ποινικές αξιώσεις μου λόγω της προσβολής της προσωπικότητάς μου από εσάς».

Read Next

20 Απρ 2024

Guardian για γυναικοκτονίες στην Ελλάδα: Τα κυκλαδικά αγαλματίδια, δείχνουν σεβασμό στο γυναικείο σώμα, πώς το έχασε η Ελλάδα;

Η βρετανική εφημερίδα αντιτάσσει τα αγαλματίδια της κυκλαδικής τέχνης με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα

20 Απρ 2024

Πομπηία: Οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μετά από 2000 χρόνια την Ωραία Ελένη

Τοιχογραφία με παράσταση από τον Τρωικό πόλεμο αποκάλυψαν οι αρχαιολόγοι.

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της