Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται σε δικαστικό αγώνα για να δώσει ένα τέλος στην «κηδεμονία» που είχε οριστεί να έχει μεταξύ άλλων και ο πατέρας της που έχει τη νομική επιμέλεια των υποθέσεων που την αφορούν.

Βρίσκοντας σιγά-σιγά τη δύναμη να μιλήσει για την «κακοποιητική» κηδεμονία, όπως την χαρακτήρισε, που της προκάλεσε πολλά ψυχολογικά προβλήματα αλλά και άλλα πιο προσωπικής φύσης, η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram προκειμένου να ασκήσει για ακόμα μια φορά κριτική σε όσους δεν της επιτρέπουν να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει.

Η star ανέβασε μια φωτογραφία με ύβρεις και έγραψε στη λεζάντα: «Δεν θα κάνω συναυλίες όσο ο πατέρας μου αποφασίζει τι θα φορέσω, τι θα κάνω και τι θα σκεφτώ. Προτιμώ να μοιράζουμαι βίντεο από το σαλόνι μου από ό,τι από τη σκηνή του Vegas όπου κάποιοι είχαν ξεφύγει τόσο που δεν μπορούσαν καν να σφίξουν το χέρι μου».

«Δεν θα κάνω συναυλίες όσο ο πατέρας μου αποφασίζει τι θα φορέσω, τι θα κάνω και τι θα σκεφτώ. Προτιμώ να μοιράζουμαι βίντεο από το σαλόνι μου από ό,τι από τη σκηνή του Vegas όπου κάποιοι είχαν ξεφύγει τόσο που δεν μπορούσαν καν να σφίξουν το χέρι μου».

Πρόσφατα η Μπρίτνεϊ είχε πει με κατάθεσή της στο δικαστήριο ότι θέλει να μηνύσει τον πατέρα της για κατάχρηση της κηδεμονίας και αργότερα είχε κάνει μια σχετική ανάρτηση στα social media χρησιμοποιώντας το δημοφιλές πλέον hashtag #FreeBritney.

«Αυτή η κηδεμονία κατέστρεψε τα όνειρά μου» έγραψε σε μια ανάρτησή της, αποκαλύπτοντας ότι δεν της άρεσε ούτε όταν η αδελφή της Τζέιμι Λιν Σπίαρς τραγούδησε διασκευές των τραγουδιών της σε μια τελετή απονομής βραβειών, αναφερόμενη στην εμφάνιση της μικρής αδελφής τη στα Radio Disney Music Awards το 2017.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS