Ο απόηχος των βραβείων Όσκαρ συνήθως κρατάει μία εβδομάδα περίπου, τόσο όσο χρειάζεται δηλαδή για να φτάσουν τα παρελκόμενα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Τόσος είναι και ο χρόνος που ενδιαφέρεται το κοινό, μιας και μετά το πέρας της εβδομάδας, το μυαλό όλων είναι ήδη στην επόμενη απονομή, η οποία ελπίζουμε να έχει την αίγλη του παρελθόντος – πανδημίας επιτρέποντος -.

Τα περσινά Όσκαρ τα θυμόμαστε για αρκετούς λόγους, αλλά οι δύο βασικοί ήταν η νίκη του «Parasite» στην καλύτερη ταινία και – προφανώς – η νίκη του Μπραντ Πιτ στην κατηγορία Β΄Αντρικού Ρόλου, για την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood». Ομολογουμένως είχαμε πανηγυρίσει δεόντως την αναγνώριση του εφηβικού μας ινδάλματος από την Ακαδημία, η οποία τον έχει σνομπάρει όσο κανέναν άλλο στο παρελθόν.

Ομολογουμένως είχαμε πανηγυρίσει δεόντως την αναγνώριση του εφηβικού μας ινδάλματος από την Ακαδημία, η οποία τον έχει σνομπάρει όσο κανέναν άλλο στο παρελθόν.

Και αφού οι ιθύνοντες αντιλήφθηκαν ότι τα Όσκαρ έχουν διαφορετική αίγλη και βαρύτητα όταν υπάρχει και ένας Μπραντ Πιτ μέσα σε αυτά, δεν θα μπορούσαν να μην τον υποδεχτούν και φέτος, προκειμένου να προσφέρει το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου στην υπέροχη Γιου Γιουνγκ Γουν, ως είθισται να συμβαίνει. Και η αλήθεια είναι, ότι ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός δεν μας απογοήτευσε καθόλου, ούτε εμάς, ούτε και την Γιουνγκ Γουν, η οποία τον φλέρταρε, την ώρα που πήγε να παραλάβει το βραβείο της.

Ο αγαπημένος Μπραντ λοιπόν, είπε φέτος, μιας και δεν ήταν υποψήφιος, να γίνει με άλλο τρόπο viral, και φυσικά τα κατάφερε. Χτένισε τα μαλλιά του σε μία χαμηλή αλογοουρά ή και κοτσίδα ή αν προτιμάς man bun, και κάπως έτσι έγινε viral στα social media. Τα σχόλια αμέτρητα και φυσικά αποθεωτικά μιας και ο διάσημος ηθοποιός ήταν όπως πάντα εκθαμβωτικός.

Και αν το κοτσάκι του Μπραντ απασχόλησε τους άντρες, οι οποίοι αναρωτιόνταν γιατί δεν έχουν εξίσου λαμπερά και στιλπνά μαλλιά, οι γυναίκες επικεντρώθηκαν στην υπέροχη χειρονομία του απέναντι στην Γιου Γιουνγκ Γουν αμέσως μετά τη βράβευσή της.

Το βίντεο όπου ο Μπραντ βοηθάει τη νικήτρια να κατέβει τις σκάλες, κάνει τον γύρο του κόσμου αποδεικνύοντας ότι ο διάσημος ηθοποιός, εκτός από ωραίος τύπος είναι και τζέντλεμαν. Η αλήθεια είναι ότι πολλές θα ήθελαν να είναι στη θέση της Γουν, κάτι που και η ίδια αντιλήφθηκε, απολαμβάνοντας δεόντως την αλληλεπίδρασή της με τον διάσημο γόη.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: Reuters

TAGS