Αν και μετράει ήδη πολλά χρόνια στο Χόλιγουντ και πρόσφατα ίδρυσε τη δική της εταιρία παραγωγής, η Ρις Γουίδερσπουν έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν αποκλείει την ενασχόληση της με τον πολιτικό στίβο. 

Σε πρόσφατο podcast στο οποίο συμμετείχε η διάσημη ηθοποιός συζήτησε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί στο μέλλον ενεργάμε την πολιτική, λέγοντας ότι δεν αποκλείει τίποτα. Στο συγκεκριμένο podcase συμμετείχαν επίσης οι ηθοποιοί Τζέισον Μπέιτμαν, Γουίλ Αρνέτ και Σον Χέις 

«Νομίζω ότι θα λάβεις πολλές ψήφους», σχολίασε ο Μπέιτμαν όταν η Γουίδερσπουν είπε ότι είναι πιθανό μία μέρα να τη δούμε στο αμερικανικό κοινοβούλιο.

«Ναι, εννοώ ότι οι προδιαγραφές μας έχουν γίνει πολύ χαμηλές σε αυτή τη χώρα», αστειεύτηκε η Γουίδερσπουν.

Αφού της είπαν ότι θα μπορούσε να γίνει γερουσιαστής, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν θα έλεγα όχι ποτέ, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω όταν θα είμαι, ξέρετε, 65»

«Νομίζω ότι χρειαζόμαστε καλύτερη εκπροσώπηση και ισορροπία. Οι γυναίκες είναι το 50% του πληθυσμού, αλλά δεν εκπροσωπούμαστε σε ποσοστό 50% στην κυβέρνηση, το οποίο είναι παράξενο, ειδικά όταν αποφασίζουν για το σώμα μας» τόνισε.

«Και είναι και η έλλειψη εκπροσώπησης έγχρωμων ανθρώπων, που αποτελούν μια μεγάλη, σχεδόν πλειοψηφία αυτής της χώρας» πρόσθεσε. «Τι γίνεται με την ισορροπία, ξέρετε; Απλά Γιν και Γιανγκ. Ανδρική, γυναικεία ισορροπία» ανέφερε.

Η 44χρονη ηθοποιός και παραγωγός ταινιών και σειρών είπε επίσης ότι η εταιρεία παραγωγής της, Hello Sunshine είναι παράδειγμα απασχόλησης κυρίως γυναικών.

«Είναι ενδιαφέρον πώς κανείς δεν χρειάζεται να είναι το νούμερο 1», λέει. «Δεν υπάρχει κανένας να υπαγορεύει ή να υποχρεώνει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί. Είναι συλλογικές ιδέες. Και λειτουργεί πολύ καλά» σημείωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS