«Έκανα το ελάχιστο, αλλά με το που το είδα δεν μπορούσα να αντέξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν ήμουν εγώ», είπε η γνωστή fashion editor

Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που έχει στιλ και άποψη. Γεννημένη για τη μόδα και από πολύ μικρή στο χώρο η 40χρονη πλέον fashion editor μίλησε στο περιοδικό Madame Figaro για το πώς καταφέρνει α διατηρεί τη φρεσκάδα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει ένα μικρό μπότοξ:

«Μου έκανε μία φορά ο δερματολόγος μου. Μου είπε "Βίκυ, είσαι πολύ κουρασμένη και πρέπει να προλάβουμε τις γραμμές να μη γίνουν χειρότερες" και δοκιμάσαμε. Μου έκανε το ελάχιστο, αλλά με το που το είδα δεν μπορούσα να αντέξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν ήμουν εγώ! Εάν φύγουν οι ρυτίδες μου και ο τρόπος που εκφράζομαι, δεν ξέρω ποια θα είμαι. Ναι, θα κάνω μεσοθεραπείες, βιταμίνες, ένα πίλινγκ, εξάλλου γίνομαι 40 τον Ιούλιο. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά δε νομίζω αργότερα να αλλάξω γνώμη».

Όσο για το τι αρέσει πάνω της όσο μεγαλώνει η Βίκυ αποκάλυψε: «Το πρόσωπό μου. Γλύκανε. Ίσως είχα πολύ άγχος μικρή, δεν προλάβαινα να ηρεμήσω».

 

Δείτε ένα βίντεο από πρόσφατη συνέντευξή της:

 

TAGS