Μια εμφάνιση-έκπληξη έκανε η Μπιγιονσέ στην παγκόσμια διαδικτυακή φιλανθρωπική συναυλία «One World: Together At Home» στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 διάσημοι καλλιτέχνες και που οργανώθηκε προς τιμήν των γιατρών και νοσοκόμων που πολεμούν τον κορονοϊό στην πρώτη γραμμή, αλλά και όσων εξακολουθούν να εργάζονται παρά την πανδημία του κορονοϊου.

 Η διάσημη τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα για την μάχη των γιατρών στην πρώτη γραμμή: «Απόψε τιμούμε τους αληθινούς ήρωες, εκείνους που κάνουν την απόλυτη θυσία για να μας κρατούν ασφαλείς και υγιείς και να μας παρέχουν τροφή. Προς τους γιατρούς, νοσηλευτές, τους εργαζόμενους στον τομέα των τροφίμων και καθαριότητας, τους διανομείς και άλλους επαγγελματίες που είναι μακριά από τις οικογένειές τους για να φροντίσουν τις δικές μας: προσευχόμαστε για την ασφάλειά σας», λέει η Μπιγιονσέ στο βίντεο που έστειλε στη διαδικτυακή συναυλία

Μάλιστα η σταρ δεν έλειψε να επισημάνει τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται και πολλοί Αφροαμερικάνοι οι οποίοι αναγκάζονται να δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες.

«Οι μαύροι Αμερικανοί είναι δυσανάλογα πολλοί ανάμεσα στο εργατικό δυναμικό που δεν έχει την πολυτέλεια να εργάζεται από το σπίτι. Οι αφροαμερικανικές κοινότητες έχουν πληγεί σοβαρά από αυτήν την κρίση. Όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα διατρέχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο. Αυτός ο ιός σκοτώνει τους μαύρους ανθρώπους με εξαιρετικά ανησυχητικό ρυθμό εδώ στην Αμερική, όπως έδειξε έρευνα από τη γενέτειρά μου, στο Χιούστον του Τέξας το 57% των θανάτων που έχουν προκληθεί από τον κορονοϊό είναι Αφροαμερικανοί. Σας παρακαλώ προστατεύστε τους εαυτούς σας», λέει η Μπιγιονσέ στο μήνυμά της.

Να σημειωθεί ότι η Μπιγιονσέ και η οικογένειά της συμμετέχουν ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό και τραγούδησε στο Disney Family Singalong, που στόχο είχε να συγκεντρωθούν χρήματα για όσους πεινούν τώρα που είναι σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δείτε το μήνυμά της εδώ

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS