ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Beehive: Το διάσημο χτένισμα της Έιμι Γουάινχαουζ ξεκίνησε σαν αστείο

Ο κομμωτής της εξομολογείται την ιστορία πίσω από το χτένισμα ταυτίστηκε με την βρετανίδα τραγουδίαστρια.

Beehive: Το διάσημο χτένισμα της Έιμι Γουάινχαουζ ξεκίνησε σαν αστείο

Η Έιμι Γουάινχαουζ είχε μία από τις πιο μοναδικές φωνές των τελευταίων ετών. Η ερμηνεία της ήταν χαρακτηριστική, όπως ήταν και η σκηνική παρουσία της αλλά και το χτένισμά της. Το beehive της, η σφηκοφωλιά δηλαδή, είναι ένα χτένισμα που ταυτίστηκε με εκείνη και έγινε μέρος της ταυτότητάς της ως καλλιτέχνη όπως ακριβώς και τα τατουάζ της αλλά και οι στίχοι των τραγουδιών της.

Ο hair stylist Άλεξ Φόντεν που είναι υπεύθυνος για το χαρακτηριστικό χτένισμα της θρυλικής τραγουδίστριας, λίγο πριν την δέκατη επέτειο του θανάτου της στις 23 Ιουλίου, μίλησε στην Sunday People για το πως εμπνεύστηκε το hairstyle.

«Σαν αστείο, της κρέπαρα τα μαλλιά πολύ και έβαλα συνθετικά μαλλιά μέσα. Δεν ήθελα να είναι τόσο μεγάλο οπότε είπα ‘ας σε κάνουμε καρικατούρα’. Πήρα δύο δέματα συνθετικών μαλλιών που είναι ελαφρά έβαλα δίχτυ μαλλιών γύρω τους και τα έδεσα μαζί. Τα αποκαλέσουμε σφαίρες μαλλιών» είπε ο κομμωτής.

«Σαν αστείο, της κρέπαρα τα μαλλιά πολύ και έβαλα συνθετικά μαλλιά μέσα. Δεν ήθελα να είναι τόσο μεγάλο οπότε είπα ‘ας σε κάνουμε καρικατούρα’. Πήρα δύο δέματα συνθετικών μαλλιών που είναι ελαφρά έβαλα δίχτυ μαλλιών γύρω τους και τα έδεσα μαζί. Τα αποκαλέσουμε σφαίρες μαλλιών» είπε ο κομμωτής.

Όταν έδειξε το look στους υπεύθυνους της δισκογραφικής δεν είχε την αντίδραση που περίμενε: «Της είπα ‘ας δείξουμε σε όλους το αποτέλεσμα’ κάνοντας πλάκα φυσικά και όπως βγήκαμε από το trailer όλοι είπαν ‘ω Θέε μου, αυτό είναι. Αυτό είναι το signature look’».

Ο Φόντεν μάλιστα αποκάλυψε ότι η Γουάινχαουζ κάποια στιγμή είχε χάσει το κινητό της μέσα στην σφηκοφωλιά: «Μια φορά δεν μπορούσε να βρει το κινητό της. Είχε ξύσει το κεφάλι της και είχε πέσει μέσα».

Ο κομμωτής που είχε προβλήματα με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αποκάλυψε στη συνέντευξή του, πως η Έιμι τον έσωσε αφού του έδωσε χρήματα για να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια για το πρόβλημά του. «Η Έιμι είναι ο φύλακας άγγελός μου» είπε για την τραγουδίστρια που δυστυχώς δεν κατάφερε να σώσει και τον εαυτό της από τους εθισμούς.

«Η Έιμι είναι ο φύλακας άγγελός μου» είπε για την τραγουδίστρια που δυστυχώς δεν κατάφερε να σώσει και τον εαυτό της από τους εθισμούς.

Η Έιμι Γουάινχαουζ είχε βρεθεί νεκρή σε ηλικία 27 ετών στο σπίτι της στο Κάμντεν του Λονδίνου στις 23 Ιουλίου 2011 από δηλητηρίαση μετά από υπερβολική δόση αλκοόλ.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.