Ο Jimmy Kimmer, o oποίος παρεμπιπτόντως θα είναι και φέτος ο παρουσιαστής της απονομής των Όσκαρ, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογράφου, ξέρει πολύ καλά πώς να στήνει απίθανες φάρσες. Τόσο σε αυτούς τους τις δέχονται όσο και σε εκείνους που τις εκτελούν. Διπλό το έγκλημα δηλαδή. 

Ο διάσημος παρουσιαστής κάλεσε την Τζένιφερ Λόρενς, την πιο διάσημη, ίσως, ηθοποιό αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και της ζήτησε να γυρίσουν παρέα ένα βίντεο, κάνοντας πλάκα στους περαστικούς με τον εξής απίθανο τρόπο. Η Τζένιφερ θα έπαιρνε τον ρόλο της ρεπόρτερ και θα ρωτούσε τον κόσμο αν μπορούν να αναφέρουν πέντε ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί η ίδια. 

Έτσι και έγινε μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν ενδεχομένως όπως θα περίμενε η Λόρενς η οποία κατάληξε από θύτης θύμα αφού στην πορεία συνειδητοποίησε όχι μόνο ότι σχεδόν κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί τις ταινίες της αλλά ότι οι περισσότεροι δεν την αναγνωρίζουν καν. Με εξαίρεση δύο κοπέλες, οι οποίες την αντίκρυσαν και έπαθαν πραγματικά υστερία από χαρά και έκπληξη οι αντίδραση των υπολοίπων είναι πραγματικά απίστευτη και τα σχόλια στις ερωτήσεις της το ένα πιο ξεκαρδιστικό από τον άλλο. 

Ίσως δικαιολογείται λοιπόν και η δικιά της αντίδραση η οποία σε κάποιο σημείο της διαδικασίας ήταν η εξής «Θεέ μου αυτή είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Δες το ξεκαρδιστικό βίντεο ακριβώς από κάτω.

 

TAGS