Μπορεί ο Σεπτέμβριος να οδεύει προς το τέλος του, αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες θυμίζουν ακόμα Αύγουστο και μάλιστα με καύσωνα. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αρνούνται να αποδεχτούν την έλευση του φθινοπώρου και γι’ αυτό συχνά πυκνά εξορμούν σε παραλίες και νησιά, προκειμένου να «μαζέψουν» λίγο ήλιο ακόμα.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αρνούνται να αποδεχτούν την έλευση του φθινοπώρου και γι’ αυτό συχνά πυκνά εξορμούν σε παραλίες και νησιά, προκειμένου να «μαζέψουν» λίγο ήλιο ακόμα.

Λάτρης του καλοκαιριού και η Τάμτα, η οποία βρέθηκε στη Μύκονο για λίγα τελευταία μπάνια. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στην παραλία, μαζί με τον αγαπημένο της Πάρι Κασιδόκωστα, και την 26χρονη κόρη της Άννυ.

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες, καθώς όπως έχει δηλώσει και η ίδια η τραγουδίστρια έχουν μεγαλώσει μαζί – η Τάμτα έφερε στον κόσμο την Άννυ σε ηλικία 14 ετών – ενώ η καστανή νεαρή, φαίνεται ότι εκτός από την ομορφιά της μητέρας της έχει κληρονομήσει και το απαράμιλλο στυλ της.

Εξαιρετικές επίσης είναι οι σχέσεις της Άννυ με τον σύντροφο της μητέρας της, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει και τους τρεις μαζί σε εξόδους.

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS