ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ας ζητούσες βοήθεια»: Η Βικτόρια Μπέκαμ απαντά σαν Μαρία Αντουανέτα σε πρώην υπάλληλο της

Η 54χρονη Κristina Kubiliene υπέστη σοβαρότατες ζημιές στα χέρια της μετά από 15ωρη εργασία 7 ημέρες την εβδομάδα κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.

«Ας ζητούσες βοήθεια»: Η Βικτόρια Μπέκαμ απαντά σαν Μαρία Αντουανέτα σε πρώην υπάλληλο της

Σοβαρά δικαστικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Βικτόρια Μπέκαμ αφού πρώην υπάλληλός της, έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον της ισχυριζόμενη αμέλεια και υπερβολικό φόρτο εργασίας που την οδήγησε σε σημείο να μην μπορεί να κουνήσει τα χέρια της.

Η Kristina Kubiliene, 54 ετών, μήνυσε το πρώην Spice Girl, 46 ετών, για τουλάχιστον 75.000 λίρες, καθώς ισχυρίστηκε ότι έπαθε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα από την εργασία 15 ωρών επί επτά ημέρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι έμεινε ανίκανη να εργαστεί και χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση για να καταφέρει να κουνήσει τα χέρια της, αφού πέρασε ατέλειωτες ώρες κόβοντας δείγματα υφασμάτων στο στούντιο της εταιρείας στο Χάμερσμιθ.

Ωστόσο, η Μπέκαμ αντικρούει τους ισχυρισμούς της πρώην υπαλλήλου της, υποστηρίζοντας ότι ότι η Kubiliene έπρεπε να ζητήσει βοήθεια από τη στιγμή που δεν μπορούσε να σηκώνει τα πολύ βαριά τόπια υφασμάτων που ζύγιζαν έως και 15 κιλά, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Daily Telegraph.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία ίδρυσε την εταιρεία μόδας της Victoria Beckham Ltd το 2008, υποστήριξε επίσης ότι οι ιατρικές αναφορές που περιγράφουν λεπτομερώς την κατάσταση της Kubiliene, έδειξαν ότι τα χέρια της άρχισαν να πρήζονται δύο χρόνια πριν αρχίζει να εργάζεται για την εταιρεία της.

Νωρίτερα φέτος, η Kubiliene, η οποία εργάστηκε στην εταιρεία για οκτώ χρόνια, ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια εργασίας της στην εταιρεία της Μπέκαμ, έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να ανοίξει την τσάντα της.

Η δικηγόρος της Kubiliene έχει πει περιγράφοντας την υπόθεση:

«Ήταν κόπτρια πατρόν και ήταν πολύ καλή σε αυτή τη δουλειά, αλλά επειδή ήταν τόσο καλή, είχε την ευθύνη να εργάζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα και με βαριά υφάσματα.

Ήταν αυτές οι επαναλαμβανόμενες, δύσκολες και συνεχείς κινήσεις που έκαναν το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα να προχωρήσει γρήγορα στα χέρια και τους καρπούς.

Όταν την είδα την τελευταία φορά, δεν μπορούσε να ανοίξει την τσάντα της. Δεν είναι σε θέση να εργαστεί και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να έχει οποιαδήποτε κίνηση στα χέρια της.

Η δουλειά της ήταν να σηκώνει τόπια υφάσματος, βάρους 20 έως 35 κιλών, στη συνέχεια να τοποθετεί καρφίτσες για τα πατρόν. Στη συνέχεια σιδέρωνε το ύφασμα με βιομηχανικό σίδερο, που ήταν πολύ βαρύ. Αυτή η διαδικασία διαρκούσε 30 έως 60 λεπτά.

Στη συνέχεια έκοβε το ύφασμα, το οποίο απαιτούσε σημαντική πίεση και ακρίβεια κρατώντας με το αριστερό της χέρι και κόβοντας με το δεξί. Αυτή η εργασία επαιρνε έως και τρεις ώρες ανάλογα με το ένδυμα.

Συνήθως δούλευε από τις 10πμ έως τις 6μμ, αλλά δύο φορές το χρόνο ερχόταν η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα ο φόρτος εργασίας της αυξανόταν έως και 15 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, χωρίς τακτικά διαλείμματα ή ανάπαυση. Κατά τη διάρκεια των ετών τα χέρια και οι καρποί της πονούσαν τόσο πολύ, που χρειαζόταν παυσίπονα για να εργαστεί».

Η δικηγόρος πρόσθεσε ότι η εταιρεία Victoria Beckham Limited απέτυχε να εφαρμόσει μέτρα για την πρόληψη του μακροχρόνιου τραυματισμού της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.