Προφυλακιστέος κρίθηκε λίγες ώρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης με κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηθοποιός κρατείτε στις φυλακές της Τρίπολης, όπως και άλλες υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Τρίπολη κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Και ενώ ο Φιλιππίδης επιμένει ότι είναι αθώος η είδηση της προφυλάκισής του, έχει ήδη κάνει τον γύρο των ελληνικών μίντια – και όχι μόνο – με τις δημόσιες τοποθετήσεις να δίνουν και να παίρνουν.

Άλλες είναι ενδιαφέρουσες, άλλες λιγότερο και άλλες απλά δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Κάτι που δεν συμβαίνει με την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία αυτή τη φορά θέλησε να σχολιάσει τα γεγονότα με τον γνωστό δεικτικό της τρόπο: «Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη».

«Προφυλακίστηκε ο Φιλιππιδης, αλλά ας περιμένουμε και το οριστικό πόρισμα της Βάνας Μπάρμπα που λογικά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη».

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» είχε γράψει η Μπάρμπα σε μία διάσημη πια ανάρτησή της λίγο καιρό πριν, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον φίλο της, συγκεντρώνοντας παράλληλα αμέτρητα αρνητικά σχόλια για τη στάση της αυτή.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS