Η Τζένιφερ Άνιστον έκλεισε τα 51 της χρόνια και το γιόρτασε με μια σούπερ σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό Interview. Στη συνέντευξη που έδωσε στη συνάδελφό της Σάντρα Μπούλοκ που έπαιζε το ρόλο της δημοσιογράφου ανοίχτηκε για πρώτη φορά και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε σε ένα «μη ασφαλές» σπίτι και με ποιο τρόπο αυτό τη βοήθησε να διαμορφώσει τη ζωή της.

Η Άνιστον ρωτήθηκε από τη Μπούλοκ πώς μοιράζει αβίαστα «χαρά και θετικότητα».

«Τι είναι αυτό που σας επιτρέπει να παραμένεις αισιόδοξη και να μην αποθαρρύνεσαι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά»; Τη ρώτησε η 55χρονη Μπούλοκ.

«Υποθέτω πως πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου γιαυτό», απάντησε η Άνιστον κόρη του John Aniston και της ηθοποιού Nancy Dow.

Και συνέχισε:  «Προέρχομαι και μεγάλωσα σε ένα σπίτι που δεν ήταν ποτέ σταθερό και ασφαλές, βλέποντας τους ενήλικες γονείς μου να είναι κακοί και αγενείς ο ένας προς τον άλλο και υπήρξα μάρτυρας ορισμένων πράξεων για την ανθρώπινη συμπεριφορά που με έκαναν να σκεφτώ: «Δεν θέλω ποτέ ξανά να αισθανθώ έτσι, ούτε να αισθανθείς κανείς άλλος που είναι κοντά μου». 

Οι γονείς Άνιστον χώρισαν όταν ήταν 9 χρονών. Η ίδια έχει συζητήσει ανοιχτά την περίπλοκη σχέση της με τη μαμά της, από την οποία αποξενώθηκε για σχεδόν μια δεκαετία πριν από τη συμφιλίωση.

«Η επιλογή να μην μιλάμε με τη μαμά για λίγο – είναι δική μας υπόθεση» είχε πει η Άνιστον στο VanityFair το 2005. «Δεν θα αλλάξω την παιδική ηλικία μου, δεν θα αλλάξω τα λάθη μου γιατί πραγματικά αγαπώ ποια είμαι και συνεχίζω να γίνομαι.

Στην ίδια συνέντευξη η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε και για την σχέση με το σώμα της, αλλά και για το γεγονός ότι η κοινωνία και το Χόλιγουντ δείχνουν να περιμένουν πάρα πολλά από τις γυναίκες. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε στην Μπούλοκ: «Σκέψου την γενιά πριν από εμάς. Τόσες πολλές από αυτές τις γυναίκες εξοβελίζονταν μόλις έκλειναν τα 40, και το γεγονός ότι εμείς εξακολουθούμε να εργαζόμαστε και να μπαίνουμε στις πιο δημιουργικές περιπέτειές μας σε αυτό το σημείο της ζωής μας - ξαναγράφουμε το αφήγημα που η κοινωνία είχε ετοιμάσει ως καλούπι για εμάς. Θυμάμαι τα μηνύματα που δεχόμουν ακόμα και στα 30 μου «Μην υποδυθείς τη μαμά, και αν παίξεις τη μαμά, φρόντισε να έχει παιδί τριών ετών. Δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις μέχρι τα 90, αν δεν ευημερείς. Αν το σώμα σου αρχίσει να σπάει και το μυαλό σου να λυγίζει και η συνείδησή σου υποχωρεί». 

Η συνέντευξη κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων της και η Άνιστον έγραψε: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Δεν είχα ιδέα ότι αυτό θα έβγαινε σήμερα. Χάρη στην ομάδα του Interview, το να φτάνεις στα 51 γίνεται πολύ διασκεδαστικό».

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS