ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ας μη νιώσει κανείς όπως εγώ». Η Τζένιφερ Άνιστον ζούσε μία κόλαση στο σπίτι όταν ήταν μικρή

Με μία εξομολογητική συνέντευξη στη Σάντρα Μπούλοκ για το περιοδικό Interview και την καλύτερη, μάλλον, φωτογράφηση της ζωής της, η Άνιστον γιόρτασε τα 51 της χρόνια

«Ας μη νιώσει κανείς όπως εγώ». Η Τζένιφερ Άνιστον ζούσε μία κόλαση στο σπίτι όταν ήταν μικρή

Η Τζένιφερ Άνιστον έκλεισε τα 51 της χρόνια και το γιόρτασε με μια σούπερ σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό Interview. Στη συνέντευξη που έδωσε στη συνάδελφό της Σάντρα Μπούλοκ που έπαιζε το ρόλο της δημοσιογράφου ανοίχτηκε για πρώτη φορά και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε σε ένα «μη ασφαλές» σπίτι και με ποιο τρόπο αυτό τη βοήθησε να διαμορφώσει τη ζωή της.

«Ας μη νιώσει κανείς όπως εγώ». Η Τζένιφερ Άνιστον ζούσε μία κόλαση στο σπίτι όταν ήταν μικρή

Η Άνιστον ρωτήθηκε από τη Μπούλοκ πώς μοιράζει αβίαστα «χαρά και θετικότητα».

«Τι είναι αυτό που σας επιτρέπει να παραμένεις αισιόδοξη και να μην αποθαρρύνεσαι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά»; Τη ρώτησε η 55χρονη Μπούλοκ.

«Υποθέτω πως πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου γιαυτό», απάντησε η Άνιστον κόρη του John Aniston και της ηθοποιού Nancy Dow.

Και συνέχισε: «Προέρχομαι και μεγάλωσα σε ένα σπίτι που δεν ήταν ποτέ σταθερό και ασφαλές, βλέποντας τους ενήλικες γονείς μου να είναι κακοί και αγενείς ο ένας προς τον άλλο και υπήρξα μάρτυρας ορισμένων πράξεων για την ανθρώπινη συμπεριφορά που με έκαναν να σκεφτώ: «Δεν θέλω ποτέ ξανά να αισθανθώ έτσι, ούτε να αισθανθείς κανείς άλλος που είναι κοντά μου».

Οι γονείς Άνιστον χώρισαν όταν ήταν 9 χρονών. Η ίδια έχει συζητήσει ανοιχτά την περίπλοκη σχέση της με τη μαμά της, από την οποία αποξενώθηκε για σχεδόν μια δεκαετία πριν από τη συμφιλίωση.

«Η επιλογή να μην μιλάμε με τη μαμά για λίγο – είναι δική μας υπόθεση» είχε πει η Άνιστον στο VanityFair το 2005. «Δεν θα αλλάξω την παιδική ηλικία μου, δεν θα αλλάξω τα λάθη μου γιατί πραγματικά αγαπώ ποια είμαι και συνεχίζω να γίνομαι.

Στην ίδια συνέντευξη η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε και για την σχέση με το σώμα της, αλλά και για το γεγονός ότι η κοινωνία και το Χόλιγουντ δείχνουν να περιμένουν πάρα πολλά από τις γυναίκες. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε στην Μπούλοκ: «Σκέψου την γενιά πριν από εμάς. Τόσες πολλές από αυτές τις γυναίκες εξοβελίζονταν μόλις έκλειναν τα 40, και το γεγονός ότι εμείς εξακολουθούμε να εργαζόμαστε και να μπαίνουμε στις πιο δημιουργικές περιπέτειές μας σε αυτό το σημείο της ζωής μας - ξαναγράφουμε το αφήγημα που η κοινωνία είχε ετοιμάσει ως καλούπι για εμάς. Θυμάμαι τα μηνύματα που δεχόμουν ακόμα και στα 30 μου «Μην υποδυθείς τη μαμά, και αν παίξεις τη μαμά, φρόντισε να έχει παιδί τριών ετών. Δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις μέχρι τα 90, αν δεν ευημερείς. Αν το σώμα σου αρχίσει να σπάει και το μυαλό σου να λυγίζει και η συνείδησή σου υποχωρεί».

Η συνέντευξη κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων της και η Άνιστον έγραψε:

«Δεν είχα ιδέα ότι αυτό θα έβγαινε σήμερα. Χάρη στην ομάδα του Interview, το να φτάνεις στα 51 γίνεται πολύ διασκεδαστικό».

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.