Από την ημέρα που η είδηση της παραίτησης του Χάρι και της Μέγκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα έσκασε σαν βόμβα στη Μεγάλη Βρετανία, όλοι περίμεναν τη στιγμή που η δούκισσα του Σάσεξ θα επέστρεφε στο Λονδίνο για την τελευταία, επίσημη εμφάνιση της Μαρκλ ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. 

Το ζευγάρι έφτασε στο Λονδίνο για να παραστεί μαζί σε εκδήλωση για τα αθλητικά κατορθώματα των τραυματισμένων στρατιωτών και όπως ήταν αναμενόμενο η άφιξη τους απασχολεί αυτή τη στιγμή τα βρετανικά μέσα όσο τίποτα άλλο. 

Η Μέγκαν μέσα σε ένα στενό και εντυπωσιακό, γαλάζιο φόρεμα με την υπογραφή της σχεδιάστριας Βικτόρια Μπέκαμ περπάτησε στο πλευρό του Χάρι, κρατώντας τον τρυφερά από το μπράτσο, και δεν πτοήθηκε παρά το γεγονός ότι η υγρή, κουραστική αγγλική βροχή έπεφτε καταρρακτωδώς πάνω από τα κεφάλια τους. Άντρες ασφαλείας κρατούσαν μεγάλες μαύρες ομπρέλες για να τους προστατεύσουν, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να τους δει από κοντά. 

Ωστόσο κάποιοι ήταν εκεί για να τους πουν με τον δικό τους τρόπο τη γνώμη τους για την πρόσφατη απόφαση τους να αποχωρήσουν από την πριγκιπική τους θέση, γιουχάροντας έντονα το ζευγάρι που συνέχισε να περπατάει ψύχραιμο και χαμογελαστό. 

Ο Χάρι και η Μέγκαν επέλεξαν να μείνουν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο The Goring στο Westeminster και όχι σε κάποιες από τις επίσημες κατοικίες της βασιλικής οικογένειας στο Λονδίνο, αλλά ούτε και στο δικό τους Forgmore Cottage στο κάστρο του Γουίνδορ. 

Ο Χάρι και η Μέγκαν περπατούν στη βροχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε το βίντεο. 

Kεντρική φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS