Η ανταγωνιστική σχέση με το χρόνο και η εμμονή των διασήμων με την εξωτερική εικόνα, τους οδήγησε πολλές φορές σε λανθασμένες επιλογές, όσον αφορά την πλαστική χειρουργική.

Εξάλλου, οι πλαστικές επεμβάσεις είναι σύνηθες φαινόμενο στο χώρο της σόουμπιζ. Πολλοί επώνυμοι έχουν υποκύψει στον πειρασμό όχι μόνο των ενέσιμων θεραπειών, αλλά και στο νυστέρι των ειδικών, προκειμένου να δείχνουν πιο νέοι και λαμπεροί. Για να βελτιώσουν όμως την εικόνα τους, πρέπει να ξοδέψουν μία ολόκληρη περιουσία.

Οι πιο δημοφιλείς χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής φύσης, είναι η αυξητική στήθους, η πλαστική μύτης, η ανόρθωση γλουτών και η λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, αρκετές φορές το αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει, καθώς αντί να καλυτερεύσουν την εμφάνισή τους, την καταστρέφουν, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά τους και παραμορφώνοντας το πρόσωπό τους σε σημείο που δε θυμίζουν σε τίποτα τον παλιό τους εαυτό, όπως ο Michael Jackson και η Roseanne Barr.

Αυτό που δεν μας προκαλεί εντύπωση είναι ότι η οικογένεια Kardashian κατέχει τα πρωτεία, εφόσον τρεις από αυτές βρίσκονται στη λίστα των 10 πιο ακριβοπληρωμένων πλαστικών επεμβάσεων από επώνυμους.

Ας ρίξουμε λοιπόν μία ματιά στη συγκεκριμένη λίστα.

1.Roseanne Barr – 45,000 δολάρια

2.Caitlyn Jenner - 60,000

3.Barry Manilow – 70,000

4.Kris Jenner - 70,000

5.Joan Rivers - 99,000

6.Sharon Osbourne - 185,000

7.Demi Moore - 500,000

8.Michael Jackson – 1 εκατομμύριο

9.Kylie Jenner - 2 εκατομμύρια

10.Jocelyn Wildenstein – 2 εκατομμύρια

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS