Μένουμε σπίτι είναι το σύνθημα των τελευταίων ημερών και το ακολουθεί πιστά η Νάντια Γιαννακοπούλου μαζί με τον σύζυγό της Μάξιμο Μουμούρη και τις τρεις κόρες τους.

Η όμορφη οικογένεια απολαμβάνει τις στιγμές που έχουν όλοι μαζί, αφού και οι δύο γονείς είναι πολυάσχολοι και ο ποιοτικός χρόνος που περνούν με τα παιδιά τους συχνά είναι ελάχιστος.

Για να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά η ώρα των παιδιών στο σπίτι, ασχολούνται με διάφορα χόμπι, όπως η ζωγραφική.

Την μέρα που ήταν αφιερωμένη στην τέχνη οι δύο μεγάλες κόρες του ζευγαριού ζωγράφισαν τη Μόνα Λίζα του Da Vinci.

Η μητέρα τους και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου ανέβασε τα δυο έργα τέχνης στο φέισμπουκ γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Δυο διαφορετικές ματιες στη Μόνα Λιζα απο την Κατερίνα και την Ιωαννα μου. Η πρώτη είναι η Μόνα Λιζα στον καιρό του κορονοϊού και η δεύτερη μια κυβιστικη Μόνα Λιζα.
Τα παιδιά μας μπορούν να κάνουν μικρά διαμαντάκια μέσα σε αυτές τις ώρες του εγκλεισμού στα σπίτια μας απελευθερώνοντας όλη την φαντασία κ την δημιουργικότητα τους!
Always see at the bright side of life!!!»

Ο ηθοποιός και η βουλευτής έχουν μαζί τρεις κόρες: την Κατερίνα, την Ιωάννα και την Γκρατσιέλα.

Μιλώντας για τη νέα καθημερινότητα λόγω κορονοϊού, η βουλευτής είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της:

«Ζούμε μια ευκαιρία να βρεθούμε για πολλές ώρες σαν οικογένεια, κάτι που μας έλειπε. Εγώ έτρεχα όλη την μέρα με τις πολιτικές, κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις μου και ο σύζυγός μου για τις επαγγελματικές, καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του. Το πρόβλημα που είχαμε δηλαδή ήταν ακριβώς το αντίστροφο. Τώρα ζούμε μια νέα πραγματικότητα. Ανακαλύπτουμε πόσα όμορφα πράγματα μπορείς να κάνεις σπίτι. Παίζουμε με τα παιδιά επιτραπέζια, συζητάμε διάφορα θέματα, διαβάζουμε παρέα, ακούμε μουσική, μαγειρεύουμε μαζί, βλέπουμε τηλεόραση, τακτοποιούμε πράγματα στο σπίτι, βλέπουμε παλιές φωτογραφίες μας . Έχουμε τόσα, μα τόσα πολλά να κάνουμε». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS