Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και κάμποσα χρόνια, έξι για την ακρίβεια, και ήθελαν την Κέιτι Χολμς (πρώην κυρία Κρουζ και χωρισμένη από το 2012, μητέρα της Σούρι) και τον Τζέιμι Φοξ (πατέρα δύο κοριτσιών από προηγούμενες σχέσεις του, αλλά ποτέ παντρεμένο) ερωτευμένους και σε κανονική, πλην αθέατη, σχέση.

Κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωνε ποτέ, κανείς δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να τους δει μαζί σε μια πόζα που θα πρόδιδε τη σχέση τους. Πριν από δύο χρόνια απαθανατίστηκαν από παπαράτσι να περπατούν χέρι χέρι στην παραλία του Μαλιμπού, πιασμένοι χέρι-χέρι. 

Πριν από δύο χρόνια απαθανατίστηκαν από παπαράτσι να περπατούν χέρι χέρι στην παραλία του Μαλιμπού, πιασμένοι χέρι-χέρι. 

Αυτό ήταν μία κάποια επιβεβαίωση, όμως όχι με τη θέλησή τους, με τη συγκατάθεσή τους. Παρόλα αυτά όρισε το τοπίο ανάμεσά τους. 

Σήμερα, τον Απρίλιο του 2019, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει την πιο ζωηρή δήλωση για τη σχέση τους: Βρήκε μία βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κρατώντας τα χέρια τους σε όλη τη διάρκεια της βόλτας και χωρίς να δίνει σημασία ποιος θα τους δει ή ποιος θα τους φωτογραφίσει. 

Το έκαναν. Το δήλωσαν. Το είπαν. Μπράβο τους. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την δημόσια εμφάνισή τους πιασμένοι χέρι-χέρι: 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS