Η Κατερίνα Μισιχρόνη, γεννήθηκε το 1982 και έγινε ευρέως γνωστή από το σήριαλ «Το Νησί». Εκτός από ηθοποιός και χορεύτρια. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αφού ενηλικιώθηκε, σπούδασε Ψυχολογία στο Ρέθυμνο για δύο χρόνια. Παράλληλα, ασχολήθηκε με τη γυμναστική και το μπαλέτο. Έτσι, γράφτηκε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Στη συνέχεια, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με τον κλασικό χορό στο Λονδίνο, το Βερολίνο και τις ΗΠΑ. Σε μία από τις παραστάσεις εκεί καλούνταν να συνδυάσει την υποκριτική με τον χορό, κάτι που αποτέλεσε το έναυσμα της καριέρας της ως ηθοποιός.

«Έχω πραγματοποιήσει κάποια όνειρα μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετά πράγματα που εξακολουθώ να επιθυμώ και δεν έχουν γίνει. Πιστεύω ότι υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα» έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της. 

Το 2019, είχε βασικό ρόλο στην κοινωνική σειρά «Λόγω τιμής». «Δεν ξέρω γιατί η σειρά δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε» θα πει. 

Πέρα από το θέατρο και τον κινηματογράφο, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με την παραγωγή ελαιόλαδου, σε συνεργασία με τον ξάδερφό της, ο οποίος εξειδικεύτηκε στην Ιταλία στη γευσιγνωσία ελαιόλαδου. 

Μια νέα, σύγχρονη και γοητευτική γυναίκα, που ακολουθεί την εποχή της χαρίζοντάς της από την έντονη προσωπικότητά της, η οποία είναι ασορτί με το διεισδυτικό βλέμμα της. Το λουκ της αποτελεί συχνά αναφορά στα σόσιαλ μίντια αφού τολμάει τις αλλαγές και αφουγκράζεται τα καλέσματα των καιρών. Από τις πρώτες που εμφανίστηκαν με γεωμετρικό καρέ αφήνοντας πίσω τα μακριά μαλλιά. 

Τώρα τόλμησε κάτι πολύ σύχρονο, πολύ κοντό και electro.   

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ  

 

Εδώ σε μια φωτογραφία με μακριά ακόμα μαλλιά, πιο «γαλλική» σχολή:

 

Με το αυστηρό καρέ:

 

Και με το ολόφρεσκο λουκ της:

 

Φωτό: ίνσταγκραμ 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS