Η εκτίμηση μπορεί να κοντράρει στα ίσια οποιοδήποτε από τα μεγάλα συναισθήματα. Τα εμπεριέχει άλλωστε όλα, μέσα στη σύνθετη δομή της. Μπορεί να χαρίσει έξτρα μεγαλείο στην ταπεινότερη κίνηση, να ενδυναμώσει την κάθε δήλωση. Η εκτίμηση είναι η βασίλισσα της κοινωνικής συναναστροφής, η οβομαλτίνη της ανώτερης επικοινωνίας.

Μια τέτοια στιγμή, έντονης και εκδηλωτικής αλληλοπάθειας, μοιράστηκαν οι δύο συμπρωταγωνιστές της ταινίας Ένα Αστέρι Γεννιέται, η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ. Η Λαίδη, μία από τις κερδισμένες της βραδιάς, πήγε σπίτι της με το Όσκαρ για το το τραγούδι Shallow, από το σάουντρακ της ταινίας. Εξαιρετικά χαρούμενη, κάθε βλέμμα της και μία δήλωση.

Ο Κούπερ πήγε σπίτι του με την ικανοποίηση ότι η ταινία που σκηνοθέτησε και έπαιξε βραβεύτηκε με ένα χρυσό αγαλματίδιο. Η στιγμή που αυτοί οι δύο έξυπνοι -το πρώτο που εντοπίζεις πάνω τους-, καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί, θυμίζοντας στο κοινό που παρακολούθησε τα 91α Όσκαρ τη δύναμη της λέξης δίδυμο, ήταν από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της βραδιάς. Εμπιστοσύνη, μοίρασμα, θαυμασμός. 

Ένα δίδυμο ισοδύναμο και δραστικό. Με φλέβα και πάθος. Άνθρωποι λαμπερότεροι από τα φλας, χαρισματικοί. Δύο σταρ. Παραφράζοντας τον τίτλο της ταινίας τους θα λέγαμε Δύο Αστέρια Ξαναγεννήθηκαν.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με το τραγούδι τους:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS