Είναι αναπόφευκτο, όταν παρακολουθούμε τη ζωή ενός σταρ μέσα από τα social media, να μας δημιουργούνται ερωτήματα όπως: Πώς συμπεριφέρεται στην καθημερινότητά του, στους δικούς του ανθρώπους και στους υπαλλήλους του; Προκαλεί τη συμπάθεια ή όποιος τον συναντάει τον απομυθοποιεί αμέσως;

Για τους παρακάτω σταρ πάντως δεν έχουν ακουστεί τα καλύτερα. Για παράδειγμα, η Κριστίνα Αγκιλέρα έχει δώσει δείγματα ενός απωθητικού χαρακτήρα μέσα από διάφορες συμπεριφορές, για παράδειγμα πετώντας μασημένες τσίχλες σε θαυμαστές της ή κάνοντας μπούλινγκ σε δημοσιογράφους που της παίρνουν συνέντευξη. Όπως είχε σχολιάσει μια ανώνυμη πηγή το 2016 στο περιοδικό OK!, η Αγκιλέρα είναι «απίστευτα αγενής και απαιτητική και αντιμετωπίζει απαίσια το προσωπικό που τη βοηθάει στο σπίτι».

Λέγεται επίσης ότι όποιος την «υπηρετεί» πρέπει να είναι σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο. «Δεν διστάζει να ξυπνήσει μια νταντά ή μια γυναίκα που της καθαρίζει το σπίτι για να της αναθέσει το πιο ασήμαντο καθήκον. Έχει φωνάξει κάποιον από το προσωπικό της από την άλλη άκρη του σπιτιού για να της φέρει μια πετσέτα που ήταν δυο βήματα μακριά της».

Δείτε τους πιο «αντιπαθητικούς» σταρ σύμφωνα με ανθρώπους που τους έχουν γνωρίσει, στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS