Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» για το παρασκήνιο του J2US, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο, τραυματικό γεγονός: την ημέρα που απέβαλε, στις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, την ώρα του σόου. «Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο, αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει» είπε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: «Ήταν πολύ νωρίς, στον 1,5 μήνα. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Είχα ένα κορίτσι που ήταν μαζί μου στο καμαρίνι, που είχα στεναχωρηθεί και της το είπα. Αλλά ως εκεί. Δεν ήθελα αυτό να είναι ένα θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση, για να μας ευνοήσουν ή να είναι λόγος για να γίνει θέμα».

«Είχα ένα κορίτσι που ήταν μαζί μου στο καμαρίνι, που είχα στεναχωρηθεί και της το είπα. Αλλά ως εκεί. Δεν ήθελα αυτό να είναι ένα θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση, για να μας ευνοήσουν ή να είναι λόγος για να γίνει θέμα».

Η τραγουδίστρια, που έχει αποκτήσει έναν γιο, τεσσάρων ετών, με τον σύντροφό της, Πάνο Δούκα, μίλησε για τη σχέση τους και τη δημιουργία οικογένειας: «Δεν ονειρευόμουν τον εαυτό μου να γίνει μανούλα. Για να σκεφτώ το ενδεχόμενο να κάνω παιδί έπρεπε να είχα τον κατάλληλο σύντροφο, τον άντρα μου, που θα νιώθω μαζί του συναισθηματική ασφάλεια, ηρεμία. Έναν άνθρωπο σταθερό, που να πιστεύω ότι αυτός μπορεί να μεγαλώσει το παιδί μας. Υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την οικογένειά μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: NDP
 

TAGS