Για την προσωπική της ζωή αλλά και για το ελληνικό #metoo μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου βρέθηκε καλεσμένη. Η ηθοποιός παρά την εκτενή αναφορά στην οικογένεια και τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, δήλωσε πως δεν επιθυμεί ακόμα να μιλήσει για την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος γνωστού ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση, επισημαίνοντας μάλιστα πως είναι πρόθυμη να τα αποκαλύψει όλα, όταν όμως έρθει η κατάλληλη στιγμή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε πως η σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη, η οποία μετρά περισσότερα από 14 χρόνια, έχει περάσει από σαράντα κύματα εξαιτίας των ανακριβειών που παρουσίαζε κατά καιρούς ο τύπος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο παρελθόν της χρέωναν σχέσεις που δεν είχε συνάψει ποτέ, κάτι που την στεναχωρούσε ιδιαίτερα καθώς έπρεπε να δίνει εξηγήσεις στα παιδία της. «Είμαστε μαζί 14 χρόνια, αλλά ο Τύπος κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζει. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό. Την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι χωρίζουμε, στεναχωρήθηκα. Μας έπαιρναν μας ρωτούσαν τι έγινε και έπρεπε να εξηγήσουμε στα παιδιά. Στο παρελθόν, όταν ξεκίνησα με τους Ψίθυρους Καρδιάς, έγραφαν για σχέσεις που δεν ίσχυαν. Μου είχαν χρεώσει και τον Γκλέτσο ως σχέση», δήλωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα στην ζωή μου. Άλλο πράγμα το τραύμα και άλλο η απώλεια. Το τραύμα ναι θεωρώ ότι επουλώνεται

Με αφορμή την ερώτηση για το #metoo και την δίκη της εμπειρία, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξήγησε ότι δεν είναι ώρα ακόμα να μιλήσει, αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι το #metoo αποτελεί το μεγαλύτερο τραύμα στην ζωή της. Η απόφαση να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη ήταν δύσκολη, λόγω των δύο παιδιών της, όμως ο Φάνης Μουρατίδης στέκεται δίπλα της σε όλη την διαδικασία. «Σε ό, τι αφορά το metoo και την απόφασή μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών. Από τη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μία και δύο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη τη διαδικασία ήταν βράχος. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, κάποια στιγμή θα το κάνω. Το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα στην ζωή μου. Άλλο πράγμα το τραύμα και άλλο η απώλεια. Το τραύμα ναι, θεωρώ ότι επουλώνεται» είπε η καλλιτέχνιδα. 

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Κεντική Φωτογραφία: NDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

TAGS