Σάββατο μεσημέρι, μετά το τέλος της εκπομπής Σπίτι μου σπιτάκι μου, στα πλατό του Alpha τρία πρόσωπα γύρισαν τον «πιλότο» για την εκπομπή που ετοιμάζουν στο κανάλι.

Μιλάμε για τον Ευθύμη Ζησάκη, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον Μελέτη Ηλία και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Οι τέσσερις τους προορίζονται για την παρουσίαση μιας late night εκπομπής που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού.

Το κανάλι έψαχνε εδώ και καιρό ποιο θα ήταν το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλο με τα ονόματα του Ευθύμη Ζησάκη, του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και του Μελέτη Ηλία να έχουν ακουστεί περίπου ένα μήνα πρίν (δες εδώ).

Τελικά όμως απ' ό,τι φαίνεται οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να βάλουν στο ενεργητικό της νέας εκπομπής και μία γυναικα, προτείνοντας τη Φωτεινή Πετρογιάννη

Εχθές έγινε στα στούντιο του καναλιού το δοκιμαστικό γύρισμα παρουσία μάλιστα του γενικού διευθυντή της τηλεόρασης του Alpha, Κώστα Σούσουλα.

Επιθυμία του καναλιού είναι να βγει στον αέρα η εκπομπή όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Μελέτης Ηλίας παρέα με τους Ευθύμη Ζησάκη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη ετοιμάζονται εδώ και λίγο καιρό να πάρουν το τιμόνι της βραδινής ζώνης του Alpha

 

Ζησάκης, Μπουρδούμης, Πετρογιάννη

 

 

TAGS