Το περασμένο καλοκαίρι η Ζέτα Δούκα πέρασε μια περιπέτεια υγείας που οδήγησε σε λαπαροσκοπική επέμβαση για να αφαιρεθούν δύο μεγάλες κύστες από τις ωοθήκες της. Στη νέα τηλεοπτική συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά, μίλησε για τις λεπτομέρειες του περιστατικού που την ώθησε στο να εντατικοποιήσει τα γυναικολογικά τσεκάπ.

«Δίνω μεγάλη σημασία στον εαυτό μου και στο να είμαι καλά γιατί εκτός του ότι μεγαλώνω ένα παιδί και θέλω να έχει τη μαμά του υγιή, δεν μου αρέσει να αρρωσταίνω ενώ μπορώ να το προλάβω. Όμως στην καραντίνα είχα κάποιες ορμονικές διαταραχές. Δεν είχα περίοδο για έναν μήνα, ενώ είμαι σταθερή. Εντάξει, είμαι 46, σε έναν μήνα κλείνω τα 47. Νόμιζα ότι περνούσα στην προκλιμακτηριακή φάση. Πήγα λοιπόν στο γυναικολόγο μου και του λέω, γράψε μου κάποιες εξετάσεις για να δω το ορμονικό προφίλ μου. Εντάξει, μου λέει, έλα να σου ρίξω και μια ματιά».

Όπως συνέχισε λέγοντας η Δούκα: «Σε έξι μήνες, είδα δύο κύστες που είχαν γίνει τεράστιες. Αν πήγαινα τον Νοέμβριο, δεν θα είχα τη μήτρα μου τώρα. Θα μου τα είχε βγάλει όλα. Μετά τα 45 πιθανότατα ο έλεγχος να πρέπει να γίνεται κάθε έξι μήνες».

«Σε έξι μήνες, είδα δύο κύστες που είχαν γίνει τεράστιες»

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τη ζωή με την κόρη της, τη 4,5χρονη Θάλεια, η οποία ήδη έχει πολλαπλασιάσει τις δραστηριότητές της: «Πέρα από το σχολείο κάνει και μπαλέτο, έχει ξεκινήσει και στίβο και μαθήματα μαγειρικής και γαλλικά. Μετά το σχολείο για μία ώρα κάνει και μια δραστηριότητα, κάθε μέρα διαφορετική, που της αρέσει. Κοιμάται 9 και ξυπνάει 8μιση».

Σε ερώτηση της Σκορδά για το πώς είναι ως μητέρα, απάντησε: «Είμαι αυστηρή σε πράγματα που χρειάζονται, δεν δίνω τις μάχες που δεν χρειάζεται να κερδίσω. Επιμένω μόνο σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλειά της, την ευγένεια, με την κοινωνική της συμπεριφορά, την ειλικρίνειά της. Αλλά γενικώς είμαι μια μαμά ελαστική. Της δίνω το δικαίωμα της επιλογής σε πάρα πολλά πράγματα».

Δείτε τη συνέντευξη: 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS