«Αν ήξερα ότι θα απογειωθεί η καριέρα μου όταν πήγα να πεθάνω, θα το έκανα νωρίτερα. Έμαθα να μη με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για εμένα. Το λέμε και το ξαναλέμε αλλά σε νοιάζει. Απλώς να βρεις την ισορροπία του τι σε κάνει εσένα χαρούμενο και τι δέχεται ο άλλος» είπε μεταξύ άλλων η διεθνούς φήμης stand up comedian, φιλοξενούμενη στον Νίκο Μουστινά, μιλώντας για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που έζησε στην Μαλαισία και έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο. 

Η Κατερίνα Βρανά δεν έχασε ούτε στιγμή το χιοιύμορ της. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, μια διαδικασία που, ωστόσο, απαιτεί τεράστια προσπάθεια και ψυχικό σθένος από την ίδια.

Όπως αποκάλυψε, λόγω της νέας της κατάστασης χρειάστηκε να μείνει με τη μητέρα της, κάτι που χαρακτήρισε ως  τεράστιο λάθος. «Είμαι ακόμα λίγο παράλυτη λίγο τυφλή, λίγο μιλάω σαν να έχω μαστουρώσει… Κακώς βγήκα από το νοσοκομείο…», ανέφερε γελώντας.

Εξομολογήθηκε επίσης πώς κάνει ό,τι μπορεί για να κρατά ανεβασμένη την ψυχολογία της συνεχίζοντας τη λογοθεραπεία, κάνοντας βελονισμό αλλά και εναλλακτικές θεραπείες.

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: 

 

Φωτό: YouTube 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS