ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Αν μπορούσα, θα υιοθετούσα ένα παιδί. Ευλογία. Αλλά μπορεί να μην είμαι άξιος»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, της επιτυχημένης σειράς «Έτερος εγώ», μίλησε για τα πολύ ροκ αδέρφια του, τη σκέψη της υιοθεσίας, αλλά και τα πράγματα που τον θυμώνουν.

«Αν μπορούσα, θα υιοθετούσα ένα παιδί. Ευλογία. Αλλά μπορεί να μην είμαι άξιος»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που αυτή την περίοδο έχει κερδίσει το κοινό μέσα από την ερμηνεία του στην εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια (η οποία μάλιστα ενδέχεται να προβληθεί και από το Netflix), αλλά και στην ταινία «Ευτυχία», σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική ζωή του.

Αναφέρθηκε στην παράξενη, εξ αποστάσεως σχέση με τη μητέρα του, η οποία σημάδεψε την παιδική ηλικία του. «Έκανα ως παιδί το ταξίδι Αθήνα-Μάντσεστερ τρεις φορές το χρόνο, ασυνόδευτος» είπε. Αν και κάποιες φορές ο προορισμός άλλαζε: «Ήταν η μάνα μου Σκωτία, πήγαινα Σκωτία. Ήταν στο Λονδίνο, πήγαινα Λονδίνο».

«Έκανα ως παιδί το ταξίδι Αθήνα-Μάντσεστερ τρεις φορές το χρόνο, ασυνόδευτος»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα ήθελε να γίνει ο ίδιος πατέρας, απάντησε: «Ευλογία. Αν μπορούσα, θα υιοθετούσα ένα παιδί». «Γιατί να μην μπορέσεις;» τον ρώτησαν και τότε είπε: «Μπορεί να μην είμαι άξιος. Γιατί δεν το έχω κάνει τόσο καιρό;». Στη συνέχεια μίλησε για τα ροκ και καλλιτεχνικά αδέρφια του: «Η αδερφή μου είναι tattoo artist και ζωγράφος, ο αδερφός μου ο Γιαννάκης στην Αγγλία είναι ηθοποιός και ο αδερφός μου ο Θανάσης στην Ελλάδα προγραμματιστής και έχει και μια ροκ μπάντα. Λέγεται Ganzi Gun, τώρα έβγαλαν και τον δεύτερο δίσκο τους».

Για τη σχέση του με τα social media, παραδέχτηκε τα εξής: «Με αγχώνουν. Προσπαθώ, όπως λέει και ένας στίχος από τους Active Member, να είμαι επίκαιρος για το άμεσο μέλλον, αλλά δύσκολο. Επειδή δεν μεγάλωσα με αυτό το κομμάτι, δεν είμαι τόσο συναισθηματικά εμπλεκόμενος».

Οι δύο παρουσιαστές σχολιάζουν ότι τούς φαίνεται πολύ ήρεμος άνθρωπος κι εκείνος απαντάει: «Πιο μικρός θύμωνα περισσότερο, τώρα όχι και τόσο. Με θυμώνει η αγένεια, η έλλειψη σεβασμού. Θυμώνω με τον εαυτό μου όταν χάνω το δίκιο μου για κάτι που με πληγώνει μέσα μου και δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να το εκφράσω. Η πιο πρόσφατη φορά [που θύμωσα] ήταν σε μια τράπεζα, όταν κάποιος μίλησε με αγένεια σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο. Εκεί έχασα το μέτρο».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

«Αν μπορούσα, θα υιοθετούσα ένα παιδί. Ευλογία. Αλλά μπορεί να μην είμαι άξιος»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.