Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που αυτή την περίοδο έχει κερδίσει το κοινό μέσα από την ερμηνεία του στην εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια (η οποία μάλιστα ενδέχεται να προβληθεί και από το Netflix), αλλά και στην ταινία «Ευτυχία», σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική ζωή του.

Αναφέρθηκε στην παράξενη, εξ αποστάσεως σχέση με τη μητέρα του, η οποία σημάδεψε την παιδική ηλικία του. «Έκανα ως παιδί το ταξίδι Αθήνα-Μάντσεστερ τρεις φορές το χρόνο, ασυνόδευτος» είπε. Αν και κάποιες φορές ο προορισμός άλλαζε: «Ήταν η μάνα μου Σκωτία, πήγαινα Σκωτία. Ήταν στο Λονδίνο, πήγαινα Λονδίνο».

«Έκανα ως παιδί το ταξίδι Αθήνα-Μάντσεστερ τρεις φορές το χρόνο, ασυνόδευτος»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα ήθελε να γίνει ο ίδιος πατέρας, απάντησε: «Ευλογία. Αν μπορούσα, θα υιοθετούσα ένα παιδί». «Γιατί να μην μπορέσεις;» τον ρώτησαν και τότε είπε: «Μπορεί να μην είμαι άξιος. Γιατί δεν το έχω κάνει τόσο καιρό;». Στη συνέχεια μίλησε για τα ροκ και καλλιτεχνικά αδέρφια του: «Η αδερφή μου είναι tattoo artist και ζωγράφος, ο αδερφός μου ο Γιαννάκης στην Αγγλία είναι ηθοποιός και ο αδερφός μου ο Θανάσης στην Ελλάδα προγραμματιστής και έχει και μια ροκ μπάντα. Λέγεται Ganzi Gun, τώρα έβγαλαν και τον δεύτερο δίσκο τους».

Για τη σχέση του με τα social media, παραδέχτηκε τα εξής: «Με αγχώνουν. Προσπαθώ, όπως λέει και ένας στίχος από τους Active Member, να είμαι επίκαιρος για το άμεσο μέλλον, αλλά δύσκολο. Επειδή δεν μεγάλωσα με αυτό το κομμάτι, δεν είμαι τόσο συναισθηματικά εμπλεκόμενος».

Οι δύο παρουσιαστές σχολιάζουν ότι τούς φαίνεται πολύ ήρεμος άνθρωπος κι εκείνος απαντάει: «Πιο μικρός θύμωνα περισσότερο, τώρα όχι και τόσο. Με θυμώνει η αγένεια, η έλλειψη σεβασμού. Θυμώνω με τον εαυτό μου όταν χάνω το δίκιο μου για κάτι που με πληγώνει μέσα μου και δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να το εκφράσω. Η πιο πρόσφατη φορά [που θύμωσα] ήταν σε μια τράπεζα, όταν κάποιος μίλησε με αγένεια σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο. Εκεί έχασα το μέτρο».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex 
 

TAGS