Παρ' όλο που είναι παντρεμένη με έναν από τους πιο περιζήτητους άνδρες του Χόλιγουντ, η Αμάλ Κλούνεϊ δεν κινείται επαγγελματικά στο χώρο του θεάματος. Αυτό σημαίνει ότι, θα έπρεπε να είναι απαλλαγμένη από τις ζήλειες και τους ανταγωνισμούς που έρχονται από τα αντικρουόμενα συμφέροντα σε έναν τόσο φιλόδοξο χώρο.

Αλλά δεν είναι. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, μια γυναίκα που έχει πολλά κοινά με τη διάσημη δικηγόρο, τη μισεί και τη ζηλεύει. Αυτή φέρεται να είναι η Αντζελίνα Τζολί. 

Όπως φημολογείται, μία πηγή αποκάλυψε στο Page Six ότι η Τζολί αντιπαθεί την Αμάλ επειδή θεωρεί ότι της έκλεψε την ταυτότητα. Μπορεί να κάνει διαφορετικό επάγγελμα, αλλά η Αμάλ είναι μητέρα και έχει σημαντική φιλανθρωπική δράση- ένας συνδυασμός που μέχρι στιγμής χαρακτήριζε τη Τζολί με μεγάλη επιτυχία. 

«Η Αντζελίνα ζει στη φούσκα της και νομίζει ότι η Αμάλ την ανταγωνίζεται- έτσι εξηγεί το γεγονός ότι ο κόσμος δεν ασχολειται πλέον τόσο πολύ μαζί της. Μισεί την προσοχή που δέχεται η Αμάλ και το προφίλ που προβάλλει προς τα έξω. Παρ' όλα αυτά, η Αμάλ δε φαίνεται να έχει ιδέα», αποκάλυψε η πηγή. 

Πάντως, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί και, κρίνοντας από τη φύση των ισχυρισμών, μάλλον πρόκειται για κάποιον που ήθελε απλώς να προκαλέσει εντύπωση.

Δείτε το βίντεο.

 

TAGS