Ιδιαίτερα ανανεωμένος ο Χριστόφορος Πέσκιας ο οποίος εμφανίστηκε αισθητά αδυνατισμένος σε τηλεοπτική συνέντευξή του. Η αλλαγή στην εμφάνιση του γνωστού σεφ είναι εντυπωσιακή καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχασε σχεδόν 35 κιλά.

«Μου'χει κάνει καλό η καραντίνα. Άλλοι έβαζαν κιλά κι εγώ έχανα», είπε χαριτολογώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha Pop Up.

Παράλληλα, σχολίασε και τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς μαγειρικής, μιας και ο ίδιος στο παρελθόν έχει υπάρξει κριτής στο Top Chef. Όπως είπε, έχει δουλέψει με κάποια από τα παιδιά που μετά πήγαν στο MasterChef, «αλλά νομίζω ότι δεν τα πήγαν καλά στο παιχνίδι».

«Εκείνη τη χρονιά είχε βγει το MasterChef και το Top Chef. Βγήκαν και τα δύο ταυτόχρονα, το ένα πήγε καλά, το άλλο όχι και τόσο καλά. Εγώ ήμουν σε αυτό που δεν πήγε και τόσο καλά», πρόσθεσε χαμογελώντας.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Χριστόφορος Πέσκιας δήλωσε ότι ενώ του είχε γίνει πρόταση και από το πρώτο Masterchef, εκείνος αρνήθηκε γιατί όπως λέει τα γυρίσματα ήταν καθημερινά και ο ίδιος βαριέται λίγο την τηλεόραση.

«Μου είχε γίνει τότε πρόταση για το MasterChef, αλλά επέλεξα το Top Chef. Τους είχα πει όχι στο MasterChef γιατί ήταν πολλές μέρες τα γυρίσματα, κάθε μέρα, ενώ το άλλο ήταν λιγότερες», εξήγησε ο γνωστός σεφ.

«Το να κερδίσει κάποιος έναν διαγωνισμό, το Masterchef ας πούμε, δεν σημαίνει ότι έκανε κάτι τρομερό γιατί κέρδισε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Στην κουζίνα θα πρέπει να αποδείξει τον εαυτό του», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS