ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Άλλο η σεξουαλική κακοποίηση και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα»

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε επίσης για την Τζένη Μπότση, που της είχε εκμυστηρευτεί την τραυματική εμπειρία της πριν από πολλά χρόνια.

«Άλλο η σεξουαλική κακοποίηση και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Έλλη Κοκκίνου, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει στο «The 2Night Show» και για τη φιλία της με την Τζένη Μπότση, που είναι μια από τις καταγγέλλουσες στις υποθέσεις σωματικής, ψυχολογικής και σεξουαλικής βίας στο θέατρο. «Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο και είμαστε φίλες από το ’98. Είμαστε πολύ κοντά» όπως εξήγησε στον παρουσιαστή για την πολύ στενή φίλη της.

Η Κοκκίνου πρόσθεσε: «Ήξερα την ιστορία που έχει καταγγείλει, πολλά χρόνια. Αυτό συνέβη το ’94, εγώ τη γνώρισα το ’98 και το έμαθα λίγα χρόνια μετά. Από ό,τι έχει πει και εκείνη, δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της. Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, το είχε πει σε εμένα, σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό. Το κουβάλαγε πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της, γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε».

«Το κουβάλαγε πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της, γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε».

Όπως υπενθύμισε και ο Αρναούτογλου, η Μπότση είχε ξαναμιλήσει για το περιστατικό άλλες δύο φορές σε συνεντεύξεις της, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί σε λεπτομέρειες ούτε να ονοματίσει τον θύτη. Η Κοκκίνου πάντως δηλώνει «τυχερή», γιατί, όπως πρόσθεσε, «εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ, και δεν αγιοποιώ το χώρο μου. Και να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα: Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση και η κακοποίηση και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα. Κι αυτό υπάρχει, σε όλους τους χώρους. Μην τα μπερδεύουμε».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.