Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Έλλη Κοκκίνου, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει στο «The 2Night Show» και για τη φιλία της με την Τζένη Μπότση, που είναι μια από τις καταγγέλλουσες στις υποθέσεις σωματικής, ψυχολογικής και σεξουαλικής βίας στο θέατρο. «Η Τζένη Μπότση είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο και είμαστε φίλες από το ’98. Είμαστε πολύ κοντά» όπως εξήγησε στον παρουσιαστή για την πολύ στενή φίλη της.

Η Κοκκίνου πρόσθεσε: «Ήξερα την ιστορία που έχει καταγγείλει, πολλά χρόνια. Αυτό συνέβη το ’94, εγώ τη γνώρισα το ’98 και το έμαθα λίγα χρόνια μετά. Από ό,τι έχει πει και εκείνη, δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της. Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, το είχε πει σε εμένα, σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό. Το κουβάλαγε πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της, γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε».

«Το κουβάλαγε πάρα πολλά χρόνια. Βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της, γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε».

Όπως υπενθύμισε και ο Αρναούτογλου, η Μπότση είχε ξαναμιλήσει για το περιστατικό άλλες δύο φορές σε συνεντεύξεις της, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί σε λεπτομέρειες ούτε να ονοματίσει τον θύτη. Η Κοκκίνου πάντως δηλώνει «τυχερή», γιατί, όπως πρόσθεσε, «εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ, και δεν αγιοποιώ το χώρο μου. Και να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα: Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση και η κακοποίηση και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα. Κι αυτό υπάρχει, σε όλους τους χώρους. Μην τα μπερδεύουμε».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube
 

TAGS