Στην πρώτη τους, επίσημη συνέντευξη με αφορμή τον αρραβώνα τους το 2010, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψαν στον κόσμο ότι γνωρίστηκαν ως φοιτητές στην Ιστορία της Τέχνης, στο Πανεπιστήμιο St. Andrews της Σκωτίας. 

Μάλιστα, πηγές ισχυρίζονταν τότε ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν υπερβολικά ντροπαλή στην πρώτη συνάντηση, αφού «έγινε κατακκόκινη και απομακρύνθηκε μετά από λίγο». Ωστόσο, σε λίγο καιρό, οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι. «Μας πήρε λίγο χρόνο να γνωριστούμε», δήλωσε τότε η Κέιτ, ενώ ο Ουίλιαμ παραδέχτηκε ότι δεν θυμόταν και πολλά από την πρώτη τους συνάντηση.

Ωστόσο, μια δεύτερη εκδοχή, που ανατρέπει κατηγορηματικά την αθωότητα της πρώτης, είναι ότι στην πραγματικότητα, οι δυο τους είχαν γνωριστεί νωρίτερα, πολύ καιρό πριν γίνουν συμφοιτητές. 

Η συγγραφέας Katie Nicholl που έγραψε το βιβλίο Kate: The Future Queen που κυκλοφόρησε το 2015, ισχυρίζεται ότι μίλησε με πολλές συμμαθήριες της Κέιτ από το σχολείο Marlborough, το οποίο τελείωσε, και όλες οι μαρτυρίες τους έκλειναν στο ότι η ίδια είχε γνωρίσει τον πρίγκιπα νωρίτερα, μέσω κοινών γνωστών. 

Μάλιστα, μία φήμη που κυνηγά τη Δούκισσα του Κέμπριτζ εδώ και χρόνια, είναι ότι στην πραγματικότητα, ήταν η μητέρα της η οποία την ώθησε στο να γνωρίσει και να γοητεύσει τον πρίγκιπα, επιλέγοντας το πανεπστήμιό της με κριτήριο τη φοίτηση του Ουίλιαμ εκεί. 

Πάντως, όποιος και να ήταν ο τρόπος που γνωρίστηκαν, το πείραμα πέτυχε πανηγυρικά. 

Δες το βίντεο.

 

TAGS