Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως είναι οι τελευταίες αναρτήσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στον λογαριασμό της στο Instagram, αφού όπως εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε μέσα απο τα posts και τα stories της ηθοποιού, λίγες ώρες νωρίτερα γιόρτασαν οικογενειακά τα γενέθλια της μητέρας της. Συγκεκριμένα, η 53χρόνη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μητέρα της, προκειμένου να την συστήσει τους πιστούς θαυμαστές της και να της ευχηθεί και με τον τρόπο αυτό για την ημέρα της.

Συγκεκριμένα, η 53χρόνη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μητέρα της, προκειμένου να την συστήσει τους πιστούς θαυμαστές της και να της ευχηθεί και με τον τρόπο αυτό για την ημέρα της.

Στην φωτογραφία, οι δύο γυναίκες ποζάρουν χαμογελαστές και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι ολοφάνερη, κάτι το οποίο σχολίασαν θετικά αρκετοί απο τους followers της. “ Η μανούλα μου έχει σήμερα γενέθλια!Να σε χαίρομαι για πολλά πολλά χρόνια!!!”¨ έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο caption της φωτογραφίας, τιμώντας για ακόμα μια φορά την μητέρα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένειά της και πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα της, η οποία μαζί με τον πατέρα της αποτέλεσαν σημαντικό στήριγμα για την μετέπειτα καριέρα της. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, οι δύο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, δίνοντας δύναμη η μια στην άλλη έπειτα απο τον θάνατο του πατέρα της ηθοποιού.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS