Λεπτομέρειες από τα όσα έγιναν με το Star και είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από το Master Chef αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου.

«Με το Star υπήρξε διαφωνία. Ήθελαν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο. Θεώρησα ότι εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτό το δρόμο και χωρίσαμε. Συνήθως μέσω τηλεφώνου γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν υπήρξε κανένας καβγάς», είπε, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ο σεφ.

Επισημαίνοντας πως υπάρχει ένα συμβόλαιο που τρέχει και ήταν υπογεγραμμένο αλλά και ότι είχε λάβει και το δεύτερο το οποίο δεν είχε προλάβει να υπογράψει, ξεκαθάρισε πως η διαφωνία δεν ήταν οικονομικής φύσης.

«Είναι μια μπερδεμένη ιστορία. Δεν ήταν τα πράγματα ξεκαθαρισμένα. Η ιστορία είναι ότι εγώ ζητούσα μια συνάντηση τουλάχιστον 1,5-2 μήνες πριν για να δούμε τι θα κάνουμε με το συγκεκριμένα project. Η συνάντηση έγινε δύο μέρες πριν ξεκινήσει το γύρισμα και εκεί ειπώθηκαν κάποια πράγματα τα οποία εγώ προσωπικά θεώρησα ότι δεν μπορούσα να τα κάνω, γνωρίζοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας εμένα», συνέχισε.

Χωρίς να κρύβει τη δυσφορία του για όσα ακούστηκαν, ανέφερε πως «το τραγικό της ιστορίας και που με στεναχώρησε πολύ ήταν που ακούστηκε πως ήμουν απαιτητικός. Γενικώς είμαι ένας άνθρωπος που δεν είμαι καθόλου απαιτητικός. Για αυτό και θεωρώ ότι κάνω τηλεόραση τόσα χρόνια. Για κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας του χώρου, που είναι μάγειρας, το να κάτσει 9-10 χρόνια στην τηλεόραση ήταν πάρα πολύ. Άρα, σαφέστατα δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Ακούστηκε ότι δεν ήμουν στην ώρα μου, ότι ήμουν απαιτητικός, ότι έκανα παρεμβάσεις. Όλα αυτά δεν ισχύουν. Όταν με φέρνεις δύο μέρες πριν ξεκινήσει το project και μου λες κάποια πράγματα που εγώ δεν είμαι ενήμερος, είναι λογικό να πω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Προφανώς αυτό δεν άρεσε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

«Ήμουν στεναχωρημένος γιατί έγινε με πολύ περίεργο τρόπο. Το ξεπέρασα πάρα πολύ γρήγορα. Δεν νιώθω αδικημένος από το κανάλι σαν κανάλι, αλλά από κάποιους ανθρώπους ίσως ναι», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

 

Πηγή: peoplegreece.gr

TAGS