Μάλλον είναι η ακριβότερη ελληνική παραγωγή της τελευταίας δεκαετίας. Οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 έχουν απογειωθεί στις τηλεθεάσεις αναγκάζοντας τα απέναντι κανάλια να κάνουν αναπροσαρμογές στα προγράμματα τους προκειμένου να μπορέσουν να τις αντιμετωπίσουν.

Πολλά έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής για το σκηνικό στο οποίο γυρίζεται η ήδη πετυχημένη σειρά, ωστόσο τώρα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ολόκληρο το «χωριό» στο οποίο διαδραματίζεται η ιστορία, να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας με την βοήθεια ενός drone. 

Λέγεται πως ξοδεύτηκαν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ για την υλοποίηση του σχεδίου, προκειμένου τα σκηνικά να παραπέμπουν πράγματι στον θεσσαλικό κάμπο της δεκαετίας του '50 και να μοιάζουν όσο πιο αληθοφανή γίνεται.

Στο πανοραμικό βίντεο της ομάδας Up Drones αποκαλύπτεται, σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια, η λεπτομέρεια και η «μαγεία» της σκηνογραφίας του Αντώνη Χαλκιά. Η παραγωγή έστησε σπίτια και καταστήματα μπροστά στο χωμάτινο δρόμο ενός χωριού.

Για την ιστορία να πούμε ότι πρόκειται για τον ίδιο σκηνογράφο που είχε αναλάβει και τα σκηνικά της σειράς «Το Νησί» πριν από χρόνια στο MEGA.

Δες το σκηνικό της σειράς «Άγριες Μέλισσες» από drone.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS