Ένας από τους λογαριασμούς στο Instagram που ακολουθούν όλοι οι φίλοι του παλιού ελληνικού κινηματογράφου είναι αυτός της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Καθώς τον διαχειρίζεται ο μονάκριβος γιος της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, ο τελευταίος ανεβάζει άγνωστες και αδημοσίευτες φωτογραφίες από το οικογενειακό αρχείο, που μας (ξανα)συστήνουν μια από τις πιο διάσημες ελληνικές οικογένειες από μια πιο προσωπική πλευρά

Έτσι, στην πιο πρόσφατη ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, τον βλέπουμε αγνώριστο το 1984, μαζί με τους γονείς του, σε μια άγνωστη φωτογραφία. Όπως εξηγεί στη λεζάντα: «Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι’ αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές».

Η Αλίκη και ο Δημήτρης, ωστόσο, τιμώνται δεόντως και από έναν ακόμα λογαριασμό-θησαυρό του ελληνικού Instagram, εκείνον του συλλέκτη και δημοσιογράφου Άρη Λουπάση, που ανέβασε πρόσφατα ένα στιγμιότυπο της θερμής υποδοχής τους από το πλήθος στη Λευκωσία, όταν είχαν ταξιδέψει το 1970 στην Κύπρο για τα γυρίσματα της «Υπολοχαγού Νατάσας».

Δείτε τον Γιάννη Παπαμιχαήλ με τους γονείς του, σε φωτογραφία του 1984:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS