Η Αλεχάντρα Σίλβα συνήθως χρησιμοποιεί το λογαριασμό της στο Instagram για να μοιραστεί στιγμιότυπα από την επαγγελματική διαδρομή της, η οποία άλλωστε είναι ιδιαίτερα πλούσια, καθώς ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και τον ακτιβισμό. Σε νέα, τρυφερή ανάρτηση ωστόσο δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Ρίτσαρντ Γκιρ, στην παραλία, με φόντο τη συννεφιασμένη θάλασσα.

Ο 71χρονος ηθοποιός και η 38χρονη σύντροφός του έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια ενός και τριών ετών. Το ζευγάρι, που ζει σε ένα ράντσο λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη, προσπαθεί να προστατεύει την προσωπική ζωή του από την έκθεση στη δημοσιότητα. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει ένα ακόμα παιδί, τον 20χρονο Χόμερ από τον γάμο του με την Κάρι Λόουελ, ενώ η Αλεχάντρα Σίλβα έναν 8χρονο γιο από προηγούμενο γάμο. 

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άντρας στο σύμπαν. Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθάει ανθρώπους»

Ο Γκιρ έχει κάνει ακόμα δύο γάμους, με πιο διάσημο φυσικά εκείνον με τον τοπ μόντελ των ‘90s, Σίντι Κρόφορντ. Σήμερα όμως φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ και το δηλώνει: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άντρας στο σύμπαν. Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθάει ανθρώπους, διασκεδαστική, υπομονετική, που ξέρει πώς να συγχωρεί, που είναι υπέροχος μάγειρας – και που κάνει τις καλύτερες σαλάτες στον κόσμο».

Η νέα ανάρτηση έγινε για να εκφράσει η Αλεχάντρα Σίλβα την υποστήριξή της στον οργανισμό Open Arms, που διασώζει πρόσφυγες και μετανάστες από τη θάλασσα.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Αλεχάντρα Σίλβα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/Pawel Supernak 
 

TAGS