Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να απέχει εδώ και κάποιο διάστημα από τις δημόσιες εμφανίσεις και τις εκδηλώσεις, αλλά πληροφορίες για την προσωπική της ζωή εξακολουθούν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας - αυτή τη φορά μάλιστα, με πηγή τον ίδιο τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. 

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ βρίσκεται σε διπλωματική επίσκεψη στην Αφρική. Εκτός από τον επαγγελματικό σκοπό του ταξιδιού, είναι ένας τόπος με ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία για τον ίδιο, αφού εκεί είχε κάνει πρόταση γάμου στην Κέιτ. Όπως αποκαλύφθηκε, η ίδια ζήλεψε τρομερά που δεν μπόρεσε να τον συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επισκέπτομαι τη Ναμίμπια για πρώτη φορά. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που η σύζυγός μου Κέιτ δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Έχει ζηλέψει τρομερά γι΄αυτό το ταξίδι, γιατί ξέρει ότι θα απολαύσω μερικές νύχτες ποιοτικού ύπνου χωρίς διακοπές, μακριά από τα υπέροχα παιδιά μου», είπε ο Ουίλιαμ σε μια ομιλία στην πόλη Windhoek, προκαλώντας γέλια στο ακροατήριο. 

Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε άδεια μητρότητας τους τελευταίους μήνες, μεγαλώνοντας τον τρίτο γιο της Λούις που γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο. 

TAGS