Η ελληνικής καταγωγής Jennifer Aniston είναι κουλ όσο λίγα κορίτσια, εκεί στο μακρινό Χόλιγουντ. Επίσης είναι έξυπνη και φαίνεται ότι έχει πολύ σωστό κριτήριο, ακόμα κι όταν πρόκειται για πράγματα στα οποία εμπλέκεται άμεσα.

Έτσι η ηθοποιός, που βρέθηκε πρόσφατα σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την προσωπική της ζωή και για την καριέρα της, οπότε μία αναφορά στη σειρά που την καθόρισε, τα αγαπημένα “Friends', ήταν κάτι περισσότερο από αναμενόμενη.

Παρόλα αυτά, η Jen αυτή τη φόρα είχε κάτι πιο ιδιαίτερο να συνεισφέρει στη συζήτηση. Κι αυτό γιατί δεν περιορίστηκε στο να αναφερθεί απλώς σε στιγμές από τα γυρίσματα ή σε αναμνήσεις από τους συμπρωταγωνιστές της, αλλά μίλησε για τον λόγο που – κατά τη γνώμη της- δεν πρέπει να γίνει με τίποτα remake της αγαπημένης σειράς.

«Ειλικρινά, δε ξέρω τι θα κάναμε! Νομίζω ότι εκείνη η περίοδος ήταν κάπως νοσταλγική. Θεωρώ ότι ο λόγος που ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ τη σειρά είναι γιατί… υπήρχε κάτι όμορφο στην εποχή που τα πρόσωπα μας δεν ήταν κολλημένα στις οθόνες των κινητών μας. Δεν τσεκάραμε το Facebook και το Instagram. Είμασταν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο, ή σε ένα καφέ. Συζητούσαμε, κάναμε κουβέντες, και πλέον το έχουμε χάσει αυτό».

Έχουμε την εντύπωση ότι έχει δίκιο. 

 

TAGS