Μία θυμωμένη ανάρτηση ενάντια σε όλους όσους παίρνουν αφήφιστα και «ελαφρά» τη νόσο του κορονοϊού, κάνοντας λόγο για υπερβολές, και «θεωρίες συνωμοσίας», έκανε μολις η Τζένιφερ Άνιστον. 

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία ενός καλού της φίλου στο ίνσταγκραμ η ηθοποιός απάντησε με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο σε όσους αρνούνται να κρατήσουν αποστάσεις ή να φορέσουν μάσκα προστασίας σε δημόσιο χώρο, παρακαλώντας την κοινή  γνώμη να το ξανασκεφτεί. 

Όπως έγραψε η Άνιστον ο φίλος της ο Κέβιν νόσησε σοβαρά με κορονοϊό την άνοιξη και η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ κρίσιμη, παρά το γεγονός ότι δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα και δεν είναι μεγάλης ηλικίας.

«Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο κορονοϊός. Αυτό είναι αληθινό», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον, ποστάροντας μία συγκλονιστική φωτογραφία του φίλου της στο νοσοκομείο.

Δείτε την ανάρτηση της Άνιστον:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από τον φοβερό αυτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας αλλά κυρίως για τους εαυτούς σας. Ο κορονοϊός προσβάλλει κάθε ηλικία. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου. Ευτυχώς έχει σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας», πρόσθεσε η ηθοποιός.

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS