Με αφορμή τη συμμετοχή της στη δραματική σειρά «Αγγελική», στον Alpha, η Νάντια Μπουλέ έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς προσεγγίζει τους όρους-κλισέ των μακροχρόνιων σχέσεων και του γάμου: «Αυτό το “o σύζυγός μου” μπορεί να με κάνει να πάθω! Μου φαίνεται πολύ βαρύ. Αυτό το για πάντα, ο σύζυγός μου. Το “σύντροφός μου“ ακούγεται καλύτερο. Το “αγόρι μου“ επίσης μου αρέσει πολύ σαν φράση».

Όταν ρωτήθηκε «άρα μονόπετρα και τέτοια φαντάζομαι δεν θα θες…», εκείνη απάντησε απερίφραστα «όχι».

Στο πλαίσιο της αναδρομής στην καριέρα της ηθοποιού, στη διάρκεια της εκπομπής, είδαμε επίσης ένα ξεχασμένο βίντεο από τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση όταν, ως ένα κορίτσι 11 ετών ακόμα, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Bravissimo» με τη Ρούλα Κορομηλά, με χαρακτηριστική άνεση μπροστά στον φακό.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, όταν η Ναταλία Γερμανού τη ρωτάει αν θεωρεί ότι έχει σταθεί πιο τυχερή στην προσωπική ή στην επαγγελματική ζωή της, η ηθοποιός απαντάει: «Στα προσωπικά είμαι πολύ καλά, οπότε δεν μπορώ να πω ότι και εκεί δεν είμαι τυχερή», επιβεβαιώνοντας ότι «το βρήκε το λιμανάκι της».

 Σε πρόσφατη τηλεοπτική συζήτηση με τον συνάδελφό της, Μέμο Μπεγνή, η Νάντια Μπουλέ είχε πει για τον γάμο και την τεκνοποίηση: «Οι γυναίκες έχουν περισσότερο αυτή την πίεση σε σχέση με τους άνδρες. Άλλη βλακεία ότι όποιος παντρεύεται πρέπει να κάνει και παιδιά. Ή ότι όποιος θέλει να κάνει παιδιά πρέπει να παντρευτεί».

Η ηθοποιός, παρόλο που έχει πει ότι η δημοσιότητα ικανοποιεί τη ματαιοδοξία της, κρατάει την προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα της, χωρίς να διατυμπανίζει τη σχέση που διατηρεί με τον θεατρικό παραγωγό Γιώργο Ισαάκ. Σύμφωνα μάλιστα με τη Real News, τον τελευταίο 1,5 χρόνο το ζευγάρι μοιράζεται πλέον και την ίδια στέγη.

Δείτε τη Νάντια Μπουλέ με τον Γιώργο Ισαάκ:

Δείτε τη συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS