Πολύς λόγος έχει γίνει για το περιβόητο reboot του «Sex & The City», «Αnd Just Like That...» και όχι άδικα, μιας και οι φανατικοί της σειράς – φαινόμενο, περιμένουν με αγωνία την τηλεοπτική της επιστροφή.

Το παρασκήνιο πίσω από τα πρόσωπα που τελικά θα εμφανιστούν τεράστιο, με τη… «νέα έκδοση» να μετρά ως γνωστόν ήδη μία μεγάλη απώλεια. Αυτή της Σαμάνθα Τζόους, κατά κόσμον Κιμ Κατράλ. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, τη σέξι Σαμάνθα θα αντικαταστήσουν τρεις νέοι χαρακτήρες γυναικών διαφόρων εθνικοτήτων και σεξουαλικών προσανατολισμών. 

Αυτή της Σαμάνθα Τζόους, κατά κόσμον Κιμ Κατράλ. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, τη σέξι Σαμάνθα θα αντικαταστήσουν τρεις νέοι χαρακτήρες γυναικών διαφόρων εθνικοτήτων και σεξουαλικών προσανατολισμών. 

Λίγες ώρες πριν μάλιστα, κυκλοφόρησε και η νέα προσθήκη στο καστ της σειράς, η οποία είναι ένα πολύ γνωστό και οικείο πρόσωπο, μιας και για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε στο επίσης πετυχημένο «Grey’s Anatomy».

Πρόκειται για την Σάρα Ραμίρεζ, ή τη χειρουργό Κάλι Τόρες αν προτιμάς, η οποία θα υποδυθεί την Τσε Ντίαζ. Η Τσε λοιπόν, θα είναι μία παρουσιάστρια εκπομπής, στην οποία θα φιλοξενηθεί η Κάρι Μπράντσο, δηλαδή η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Μάλιστα θα ανήκει στην Queer κοινότητα ενώ θα αυτοπροσδιορίζεται ως non binary άτομο.

Ήταν γνωστή άλλωστε η πρόθεση των δημιουργών να εισάγουν αντίστοιχους χαρακτήρες σε κομβικούς ρόλους. Πάντως το κοινό δηλώνει ήδη ενθουσιασμένο με την προσθήκη αυτή.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/NINA PROMMER

TAGS