Ο Γιάννης Ανετοκούμπο σαρώνει στα γήπεδα του NBA και κάθε χρόνο που περνάει γίνεται ακόμα καλύτερος.

Ο νεαρός μπασκεμπολίστας είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα του, τους Milwaukee Bucks, και ένας ταχύτατα ανερχόμενος αθλητής στις συνολικότερες λίστες ολόκληρου του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης έχει πλέον προσαρμοστεί πλήρως στην ζωή του στην Αμερική, όπου ζει από τα 18 του χρόνια, και πλέον έχει βρει και τον έρωτα στο πρόσωπο μιας νεαρής κοπέλας την οποία έφερε και μαζί του, στις σύντομες διακοπές του στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την Mariah Riddlesprigger, η οποία όπως έχει κυκλοφορήσει έχει τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor in Business. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύεται πλέον, καθώς από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο ΝΒΑ και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα του «Basketball Operations».

Σημαντικό είναι πως έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό για τα καλά, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο Κολλέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στους «Rice Owls». Οπότε τα κοινά του ζευγαριού είναι πολλά κάτι που σίγουρα τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά.

 

TAGS