Ίσως διαθέτει από τα πιο δυνατά στυλ των διάσημων γυναικών ανά τον πλανήτη. Μοναδική περίπτωση style icon με έντονη ταυτότητα και προσωπικότητα, με ακκονισμένες κεραίες ως προς το επίκαιρο. Πρόσφατα, η Σελίν Ντιόν, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο ίνσταγκραμ ένα βίντεο από την ηχογράφηση του single της «The Chase», στο οποίο φαίνεται να τραγουδά και να κινείται αργά και ρυθμικά ενώ τα μακριά, σγουρά μαλλιά της πλαισιώνουν την εικόνα της, θυμίζοντας τα χρυσά 80s και τις ατίθασες μπούκλες τους.

Αυτό ίσως να είναι μια απόδειξη ότι τα μαλλιά δεν καθορίζουν τα χρόνια. Μόνο τα μυαλά τα καθορίζουν. 

Ένα λουκ που σίγουρα της ταιριάζει και τη δείχνει πιο ανέμελη και φρέσκια, όπως άλλωστε ήμασταν όλοι εκείνη την εποχή και τη χρονική περίοδο της ζωής μας. Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της, λέγοντας ότι δεν περίμεναν ποτέ πως είχε αρχικά φυσικές μπούκλες και στη συνέχεια πως μπορεί να έδειχναν τόσο ταιριαστές σε μια γυναίκα άνω των πενήντα.

Η Σελίν μέσα στα χρόνια έχει πειραματιστεί με πολλά στυλ μαλλιών, ενώ για μεγάλο διάστημα διατηρούσε ένα αυστηρό, καρέ, πολύ σικ και διαχρονικό. 

Λίγο καιρό πριν η Σελίν Ντιόν είχε όντως ανεβάσει μια παλιά φωτό, που την έδειχνε τριάντα χρόνια πριν με τα ίδια σγουρά μαλλιά. 

Αυτό ίσως να είναι μια απόδειξη ότι τα μαλλιά δεν καθορίζουν τα χρόνια. Μόνο τα μυαλά τα καθορίζουν. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS