Πριν από περίπου 4 χρόνια η μητέρα της Μαρίας Μενούνος, Λίτσα, διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου. Τότε ξεκίνησε μία δύσκολη και πολύ μεγάλη περιπέτεια για την οικογένεια, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα,

Τόσο η ίδια η παρουσιάστρια όσο και ο πατέρας της βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό της, προσφέροντας της απλόχερα την αγάπη τους και την στήριξη τους.

Η ελληνικής καταγωγής Μαρία έχει μιλήσει πολλές φορές για τον αγώνα που δίνει η μητέρα της, έχοντας μοιραστεί λεπτομέρειες από τη σκληρή της μάχη με τον καρκίνο μέσω σόσιαλ μίντια και αυτή την φορά ήρθε η ώρα για μία φωτογραφία που πραγματικά μας συγκίνησε.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Μενούνος αποκάλυψε πως ο πατέρας της πήρε την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι του για να στηρίξει την μητέρα της και να την κάνει να αισθανθεί πιο άνετα με το γεγονός ότι έχει χάσει τα μαλλιά της.

Η παρουσιάστρια έγραψε: «Πόσο χαριτωμένοι είναι οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ξύρισε το κεφάλι του για να στηρίξει την μητέρα μου και είπε ότι ήθελε να την κάνει να νιώσει καλύτερα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος στο προφίλ της.

Δείτε την ανάρτηση της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS