Ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ -τόσο σαν καλλιτέχνες όσο και σαν δίδυμο στην προσωπική τους ζωή, η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Τις δίδυμες Όλγα και Νίκη και τον μικρότερο γιο, Γιάγκο. 

Το ζευγάρι φιλοξένησε στο Ενώπιως Ενωπίω ο Νίκος Χατζηνικολάου και  μοιράστηκε με τους τηλεθεατές σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας του ενώ η εκπομπή παρουσίασε αγαπημένους τους φίλους και συνεργάτες που μίλησαν για αυτούς με τα πιο ζεστά λόγια. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τους δύο ηθοποιούς για την καθημερινότητά τους στο σπίτι.

«Δεν της μιλάω καθόλου της Μπέσσυς στο σπίτι. Είμαι πολύ βαρετός τύπος που δεν μιλάει καθόλου στη ζωή του. Αποφεύγω τις παρέες που θέλουν να λέμε αστεία», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενώ πέρασε και στο θέμα της ζήλιας: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ να τον φλερτάρουν τον Γεράσιμο» είπε η Μπέσυ Μάλφα, ενώ ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε πως όταν κάποιος φλερτάρει τη γυναίκα του γίνεται τούρμπο, αλλά δεν το δείχνει.

Κανείς από τους δυο τους δε θυμάται πώς έγινε η πρόταση γάμου, ενώ αποκάλυψαν πως υπήρξε και μια προικοδότηση από το Ναυτικό, από τον πατέρα της της Μπέσυς, κάτι που τους έκανε να το πάρουν απόφαση. «Είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε μαζί. Ήταν ήδη έγκυος η Μπέσυ και κάναμε έναν πολιτικό γάμο στα γρήγορα οι δυο μας και μετά θρησκευτικό». 

 

Δείτε τι είπαν στα δύο παρακάτω βίντεο:

 

 

Φωτό: NDP

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram  

 

 

TAGS