Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα κορυφαία μοντέλα της χώρας μας και κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη.Στο Greece’s Next Top Model τη βλέπουμε στο ρόλο της κριτή και η αλήθεια είναι πως κλέβει τις εντυπώσεις με τα εύστοχα σχόλιά της.

Με αφορμή τη συμμετοχή της ως κριτής στο reality μόδας του STAR, η μελαχρινή καλλονή παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και τον Αλέξη Μίχα. Σημαντική της αποκάλυψη ανάμεσα σε άλλα ήταν και για τη μοναδική επέμβαση που έχει πραγματοποιήσει.

«Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση στον αντίχειρά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μετακόμιση και κόπηκε το δάκτυλό μου. Την επόμενη μέρα είχα φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να κάνω ράμματα, γιατί το χέρι μου θα φαινόταν στο πλάνο. Το καλύψαμε με make up. Μου το καθάρισε μετά γιατρός, αλλά δυστυχώς υπήρξε μόλυνση και δημιουργήθηκε στο δάκτυλο ένα καρούμπαλο. Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση. Όταν του εξήγησα πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχασα μία δουλειά, το δέχθηκε και προχώρησε στην πλαστική», σημείωσε.

Η Ηλιάνα διευκρίνισε πως δεν προτίθεται να κάνει κάποια άλλη επέμβαση, χωρίς όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο του μπότοξ στο μέλλον. «Ίσως κάνω κάποια στιγμή δεν ξέρω. Ξέρεις, μικρή δεν ήμουν πολύ όμορφη. Και αργότερα μου έκαναν κάποια σχόλια και για το χρώμα του δέρματός μου, ότι είμαι πολύ σκουρόχρωμη για μοντέλο», δήλωσε.

Δείτε εν τω μεταξύ το στιγμιότυπο του τσακωμού της Παπαγεωργίου και της Καγιά: 

 

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS