Σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο Open και την «Ώρα Ελλάδος», ο Παύλος Κοντογιαννίδης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο του θεάτρου, μετά και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, κάνοντας μια μάλλον δυσοίωνη πρόβλεψη.

Όπως είπε, συγκεκριμένα, ο ηθοποιός: «Εάν επικεντρωθεί η κουβέντα μας μόνο στο θέμα του κυρίου Λιγνάδη και εάν την ευθύνη τη φέρνει η υπουργός ή οτιδήποτε, νομίζω έχουμε φύγει από το ουσιαστικό κάδρο. Για μένα, η βία παράγεται και αναπαράγεται σε πολλούς χώρους, με πολλούς τρόπους. Αυτή τη στιγμή, αν σταθούμε μόνο σε αυτό το γεγονός, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες και αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου κύματος, κατά τη δική μου άποψη, ακόμα τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε νιώσει, μιλάω πάντα για τον κλάδο μου».

Σχετικά με το ρόλο του ΣΕΗ, σχολίασε ο Κοντογιαννίδης: «Κατά την άποψή μου, το Σωματείο δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Οι περισσότεροι διάσημοι συνάδελφοι δεν είναι καν μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια κατηγορούσαν το Σωματείο ότι συμμετείχαν οι άνεργοι, οι ατάλαντοι, οι μετρίου ταλέντου, του ΚΚΕ και τα λοιπά. Ό,τι πειθαρχικές ποινές και να αποφασίσει, αυτά είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνιση του Παύλου Κοντογιαννίδη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτο: NDP 
 

TAGS