Μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο και ένα μεγάλο διάστημα μοναξιάς, η Αντζελίνα Τζολί βρήκε ξανά την αγάπη και την ηρεμία στο πρόσωπο του Κιάνου Ριβς. 

Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, με τη Τζολί να έχει σε αυτό τη στήριξη των παιδιών της, ενώ οι δυο τους έκαναν μαζί διακοπές στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ο Κιάνου αγαπά τα παιδιά και είναι μια καλή επιρροή για την Αντζελίνα. Εκείνη μετακόμισε στο Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι της μητέρας του στην οποία έχει αδυναμία και επισκέπτεται συχνά.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την τελευταία εβδομάδα και κάνουν το γύρο του διαδικτύου, παρ΄όλο που κοντινές πηγές στη Τζολί τα διαψεύδουν κατηγορηματικά. 

Φίλοι της ηθοποιού έχουν χαρακτηρίσει την παραπάνω ιστορία προϊόν φαντασίας των tabloids και υποστηρίζουν ότι αν πράγματι οι ηθοποιοί είχαν δεσμό όλο αυτό το διάστημα, η σχέση θα είχε ήδη γίνει γνωστή.

Όπως φαίνεται, ο κόσμος δεν θα σταματήσει να χρεώνει δεσμούς τόσο στην Αντζελίνα όσο στον Μπραντ Πιτ, όσο οι ίδιοι κρατούν κρυφή την προσωπική ζωή τους. 

Δες το βίντεο.

 

TAGS