Στην πρεμιέρα της ταινίας του Allied, στην οποία πρωταγωνιστεί με τη Μαριόν Κοτιγιάρ βρέθηκε ο Μπραντ Πιτ στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για ένα δράμα με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σασπένς, έρωτας και προδοσία, συνθέτουν την ταινία που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία. 

Τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε ο πρόσφατα χωρισμένος Μπραντ Πιτ, ο οποίος έχει χάσει αρκετά κιλά από όσο μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες.

Φωτογραφία: Getty Images

Το event μεταδώθηκε σε live stream μέσω Facebook. Ο 52χρονος ηθοποιός χάρισε άφθονα χαμόγελα στους fans και τους φωτογράφους, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και δηλώσεις.

Φωτογραφία: Getty Images

Όσον αφορά την έρευνα για το κατά πόσο άσκησε βία ο Brad Pitt κατά του γιου του Maddox, αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί κάτι ενοχοποιητικό εις βάρος, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Κοινωνικοί λειτουργοί διερεύνησαν τους ισχυρισμούς ότι ο 52χρονος ηθοποιός χτύπησε τον 15χρονο γιο του μέσα στο ιδιωτικό τους τζετ.

Την επομένη μετά το περιστατικό, δηλαδή στις 19 Σεπτεμβρίου η σύζυγός του, Angelina Jolie, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές».

 

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού στο (31:00)

 

TAGS